Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Lazy Sunday Afternoon

Adica sunt lenesa cat cuprinde.

Tocmai am venit de la Smile Factory, clinica la care imi fac tratament ortodontic. Am avut niste chestii scoase de pe dinti si m-am trezit cu si mai mult hardware in gura, de parca sunt un motor. Cel putin arat macar a ceas, cu atatea arce, brice si carice pe arcadele dentare.

A fost o intalnire placuta, mie chiar imi place la dentist. Mi-au facut poze, sunt de 3 luni in tratament si se vad progrese foarte mari. Momentan sunt pe Damon 3 (aparat metalic) (in afara de incisivi .. deci nu se vede atat de tare din fata) si peste ceva timp voi intra pe Invisalign.

A luat ceva timp pana au reusit sa imi plaseze 4 arce, cateva power chains (niste “elastice” din cauciuc alb destul de rigid, care “trag” dintii in directia dorita) plus un arc plasat in partea dreapta jos, la 3 mm de linia arcului “normal”. Arat ca o masinarie 😀

Inca nu au inceput durerile de ajustare, momentan am asa o “slabiciune” in dinti, dar peste cateva ore vor incepe sa doara. Nu mult. Este mai mult un discomfort. Care va trece in 2-3 zile. Asta e singura problema.

In rest, igiena dentara cat cuprinde si enjoy the new me 😀

Daca sunteti interesati sa aflati mai multe despre aparatele ortodontice, va invit sa cititi articolele mele de pe Aparat Dentar. Clinica se poate cunoaste mai bine de pe situl oficial. Si despre sistemul Invisalign despre care vorbesc aici, puteti din nou afla mai multe de pe Aparat Dentar si de pe Invisalign.ro.

In rest… am scris si eu azi un entry pe aici, sa nu va plictisiti si ma apuc de jucat Stronghold. Ca mi-e lene sa muncesc, zau asa 🙂

Daca ți se pare interesant, un share ajută mereu. Mulțumesc.
dojo
dojo

Fost om de radio, transformata in karatista si apoi web designer. Am o firmă de online marketing si mi-am redeschis un webmaster forum.

Articles: 1761

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.