Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Fratia micilor bloggeri

Precizam intr-un mesaj anterior ca marii bloggers de la noi sunt prinsi in tot felul de razboaie, iar acesta a fost primul lucru pe care l-am sesizat in momentul in care am luat mai in serios lumea blog-urilor romanesti.

Exista insa si o alta fateta, relatia dintre blog-urile mici si la inceput. Departe de lupta dintre cei mari, aici am sesizat un alt mod de relationare. As putea spune ca multe colaboreaza, se promoveaza reciproc si se ajuta astfel sa creasca impreuna.

Acest blog a inceput acum 2 saptamani. Cu toate ca eu aveam niste planuri inca de la inceput, era clar ca un blog vechi de 2 zile NU are cum sa reprezinte un partener de incredere in acel moment. Am fost destul de timida cand am cerut, mai mult la “plezneala” un link exchange cu alte blogs. Raspunsul insa m-a surprins in mod foarte placut: bloggeri mai vechi decat mine, cu un continut clar mai masiv au ales sa intre in sistem de colaborare, numai pe increderea in viitorul acestrui proiect, pentru ca altceva nu aveam sa ofer.

Am realizat deja cateva exchanges cu autori talentati si harnici si colaborarea este placuta si fructuoasa pentru toti. Unele articole au fost recomandate de unii ca fiind interesante, se comenteaza mult si foarte bine aici.

Se pare ca in lumea micilor blogs nu s-a uitat camaraderia, care pana la urma este benefica pentru toti. Sunt incantata sa “simt” asemenea reactii si le multumesc inca o data partenerilor pentru increderea lor.

Daca ți se pare interesant, un share ajută mereu. Mulțumesc.
dojo
dojo

Fost om de radio, transformata in karatista si apoi web designer. Am o firmă de online marketing si mi-am redeschis un webmaster forum.

Articles: 1761

4 Comments

  1. Exact acelasi lucru l-am observat si eu. Si sincer ma bucur ca merge asa. Nu am chef de scandaluri sau mai stiu eu ce, pentru a-mi mari traficul.

  2. De ce sa faci scandaluri, sa te certi cu anumite persoane si sa iti maresti traficul, cand poti face un parteneriat si aveti amandoi de castigat si ramaneti amici ?:)

  3. Eh asa e 🙂 Eu unul nu suport superioritatea de care dau dovada aia ce se red mai MARI doar ca au un trafic mai bun si sunt pupati in cur cu cate un blogroll!

  4. Cred că ne ajutăm mai mult unul pe altul prin prietenie de cât prin a arăta răutate faţă de alţii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.