Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Comentarii pe blog – cum sa il scoti din sarite pe blogger

Comentariile pe blog sunt un mod de a interactiona: blogger-i si vizitatori. Putem impartasi experiente similare cu cele pe care le prezinta autorul, putem sa ne promovam blogul prin link si putem intalni alti blogger-i interesanti … putem socializa intr-un mod educat.

Cu totii iubim comentariile .. scriem articole si speram ca vizitatorilor le vor placea aceste creatii. Punem mare valoare pe ideile lor si speram sa primim un feed-back bun din partea celor care ne viziteaza blogurile.

Ca si comentator pe blogs, poti iesi in evidenta intr-un mod pozitiv sau negativ. Iata cateva idei, un fel de “parodie”, daca doriti, prin care va invat cum sa va asigurati ca blogger-ul in cauza va ajunge sa va urasca sincer si poate chiar sa va baneze. Bineinteles ca este totusi si educativ .. faceti “invers” si va fi OK 🙂

1. Scrie numai un cuvant de 3 litere: lol, de pilda, sau ceva mai “lung”: cool.

Noi, blogger-ii petrecem mult timp incercand sa scriem mesaje interesante si sa oferim informatii de mare calitate. Suntem incantati cand dupa un articol de 300 de cuvinte tot ce gasesti tu de cuviinta sa spui este “ha” sau “cool”. De ce sa te obosesti sa creezi un mesaj inteligent si sa ajuti informativ? Un simplu “hmm” este suficient.

2. Spune-i autorului ca minte sau ca este pur si simplu un idiot.

Scriem din experienta si muncim mult pentru a-ti prezenta detaliile cat mai bine posibil. Iti descriem realitatea si suntem absolut incantati cand vii si ne spui, pe blogul nostru, ca suntem niste dobitoci si ca mintim de ingheata apele.

3. Tranteste un mesaj acolo, fara sa te uiti cu atentie despre ce este vorba.

Cui ii pasa ca noi scriam despre mere si tu comentezi despre portocale? De ce sa te mai obosesti sa citesti un articol lung, cand poti sa scrii ceva acolo, fara efort. Chiar daca nu ajuta articolul si vorbesti pe langa subiect, cui ii pasa? Exista un prost care sa curete “mizeria”, tu fii “cul” si comenteaza.

4. Pune link spre cel putin 10 proiecte pe care le detii sau ceva ce promovezi.

Bineinteles ca in comentarii poti promova un link, chiar din titul. Ai innebunit? Cui ii pasa ca link-urile tale sunt chiar prea multe? Cui ii pasa ca nu au nicio legatura cu subiectul? Tu ai ceva de promovat, nu? Asa ca .. pune links .. multe multe.

5. Tranteste un nume urat la autor .

Nu iti semna comentariile ca dojo sau wtricks de pilda sau numele cu care esti de obicei cunoscut. Numai tocilarii fac asta. Tu trebuie sa fii cel mai bun, usor de recunoscut si venerat: alege o injuratura sau, mai bine, ceva dezgustator si ofensator. Daca poti sa iti bati joc de autorul blogului prin cuvinte oribile, nu te oprii. Sigur nu te va uita.

6. Scrie mult .. 10 mesaje consecutive cel putin.

Nu te opri la un comentariu. Scrie 5 sau 10 pe acelasi articol, folosind smecheriile pe care le-am prezentat anterior. Asa sigur bogger-ul te baneaza si interzice si toata clasa de IP-uri. Daca nu, este un fraier, poti sa o iei de la capat.

Daca ți se pare interesant, un share ajută mereu. Mulțumesc.
dojo
dojo

Fost om de radio, transformata in karatista si apoi web designer. Am o firmă de online marketing si mi-am redeschis un webmaster forum.

Articles: 1761

14 Comments

  1. Dar esti chiar “proasta” de crezi ca PNL va castiga alegerile.

    (zece mesaje acum nu voi scrie) 🙂

  2. da interesant…eu de obicei nu postez pe bloguri…dar totusi imi este de folos acest articol deoarece tin minte ca am citit odata un articol al tau si eram putin obosit…si am comentat ceva aiurea ca nu intelesesem bine o chestie, probabil te-a suparat…sorry for that, de acum o sa incerc sa fiu mai atent, peste tot unde comentez 😉

  3. Pe mine nu ma enerveaza chiar tot ce e acolo-n lista.Uneori si “lol” ori “cool” sunt tot feedbackuri

  4. Hi hi … cred ca ai dreptate ..uneori faza cu “rautatea” imi iese mai bine in English 😀

  5. Cred ca, daca as vedea un comentariu de genul acesta pe blogul meu, nu i-as da approve…

  6. Amuzant articolul, dar tot versiunea in engleza suna mai bine 😀 (no offense intended)

  7. Am cu comment moderation pentru ca Akismet nu curata tot (am comentarii spam puse la “alea bune” si comentarii OK trecute la spam. Chiar eu sunt “banata” de Akismet ca am domeniu .info …

    Tocmai de aia am ales moderation … sunt aproape toata ziua pe blog, ma indoiesc ca se asteapta chiar atat de mult 😉

  8. Aia cu banarea clasei de ip-uri e praf in ochi, daca dai peste un nebun care stie putin si cu ce se mananca netul nu il mai poti opri decat daca dai turnoff la toate comenturile. Ca tot veni vorba de comentarii, vreau sa zic ca eu nu suport cei care modereaza mesajele inainte sa apara pe blog, deci mai bine il las sa scrie si dupa aia sa le deletezi decat sa ii pui la awaiting moderation… urasc cand ma trezesc cu un comment de al meu si se zice awaiting moderation.
    Acum ca tot am scris commentul o sa vad si cum ai tu pe blog, cu awaiting moderation sau fara.

  9. Forma negativă a imperativului verbului „a (se) opri” se scrie cu un singur „i”… 😈 Tu o scrii când cu unul, când cu doi. Vezi, Å£i-am citit articolul. 😆

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.