Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Am castigat concursul Bloggeri.ro

Ha, sunteti surprinsi? Nicio problema. SI EU!

Stateam ca tot omul cu clienti pe cap sa prestez modificari la o carte de vizita. Pentru ca am the blog deschis tot timpul, mai intru sa vad  ce se mai comenteaza. Vad in dreapta sus o chestie gen “permalink concurs castigatori concurs etc.”, link venit de pe blog-ul lui Buddha.

Jur pe coada lui Junior ca m-am asteptat la ceva de genul “si altii’ sau poate lista tuturor de au participat si li s-a dat un link. Citesc inceputul de articol si incepe sa se invarta camera. Locul 1. WHAT? Mai citesc o data, mai citesc lista de castigatori (apropos FELICITARI tuturor, niste bloggeri foarte buni apar pe acolo) si ma uit din nou. Da, nu se schimba. Tot tartorul lor is.

Fain.

Premiul dupa cate inteleg este un aparat foto pe care il astept cu nerabdare, pentru ca (imaginati-va) in acest moment nu dispun de unul personal. Mi l-a imprumutat “sotu’ pe al lui si, cand am vrut sa iau o trocuta si eu din Berlin, mi-a zis ca de fapt am unul, adica ala pe care il detine el si este la mine acasa (asa cum e normal cu orice obiect de calitate pe care il detine barbatul. Acu’ astept sa faca la fel cu masina, numai ca nu vrea si nu vrea).

OK .. hai ca o iau pe aratura.

Deci (ca tot ne place noua inceputul asta articulat de propozitie) voi avea MY OWN CAMERA. Misto de tot ..

Buddha, te rog eu la editia 3 pune o video-camera .. hai ca am nevoie 😀

Multumesc juriului care mi-a dat cele 9 voturi .. si celor care au citit articolele si le-au mai si votat un pic.

Acu’ tre’ sa aloc mai multe resurse, ca imi rupeti serverul 😀

Daca ți se pare interesant, un share ajută mereu. Mulțumesc.
dojo
dojo

Fost om de radio, transformata in karatista si apoi web designer. Am o firmă de online marketing si mi-am redeschis un webmaster forum.

Articles: 1761

13 Comments

  1. normal ca ai castigat. doar votul meu a fost cel mai important.. hihi, kidding 🙂
    sa stapanesti sanatoasa gadgetul 😀

  2. […] si pe bloggeri.ro, listele castigatorilor au doar un link catre site-urile premiatilor. Nici macar la Dojo n-am dat de articolul respectiv, ca eu pe asta as fi dorit sa-l citesc. De buna seama este el […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.