Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Shopping de groaza

Nu stiu sincer: chiar s-a trezit azi toata Timisoara sa “shopuiasca”? Am fost cu jumatatea la Real si apoi la Selgros sa ne mai punem ceva prin frigi si ne-am facut destui nervi. Iata cateva concluzii si intrebari:

  •  de cand difuzeaza Real-ul muzica de manelisti prin difuzoare? Chiar nu este nunta, nici concertul lui Guta puta de maimuta sau Adrian debilul minune sau Adrian cel vita. Cine este dobitocul care a lasat sa se auda intr-un hiper, mega, super, naiba sa-l ia market asemenea enormitati?
  • de ce sunt deschise JUMATATE din case, cand se vede afluxul de clienti? Chiar ii doare sub coada?
  • de ce naiba se vine la cumparaturi cu copii de 2-3 ani? Inteleg ca doresti sa petreci niste timp de calitate cu ala micu’, dar nu chiar cand este o asemenea aglomeratie. Pentru un copilas de genul sa stea aproape 1 ora la rand la casa este cumplit, asa cum este pentru parinte si pentru aia din jur. Imi plac copiii, dar nu cei tinuti in stres care nu mai au saracii stare. Le-ai ceda locul in fata, dar oricum  nu ai cum sa iti mai misti cosul.

Cam astea-s bucuriile pe ziua de astazi. Am stat 3 ore sa cumparam niste chestii de mancat. Timp petrecut de minune

Daca ți se pare interesant, un share ajută mereu. Mulțumesc.
dojo
dojo

Fost om de radio, transformata in karatista si apoi web designer. Am o firmă de online marketing si mi-am redeschis un webmaster forum.

Articles: 1761

5 Comments

  1. Aici in Iasi inca nu s-a facut un astfel de magazin. Si Kaufland e o mare porcarie dupa parerea mea.

    Cat despre micii copii, Dojo, de ce gandesti asa? Crezi ca unii parinti nu isi lasau copii acasa? Ori zbierau de numai puteau ca ramaneau acasa, ori nu aveai cu cine sa ramana …

  2. Pana acum n-am auzit sa cante manele intr`un hypermarket , mai ales in preajma sarbatoriilor … “nais” 🙂

  3. … si tot vina imbecililor de parinti este ca nu stiu sa si-i educe..

    Am fost si eu la Real saptamana trecuta parca si am auzit colinde. Nu erau rahaturi la boxe, ci colinde de craciun, si romanesti, si straine… de toate.

    Ciudat cum se fac de rahat de la o saptamana la alta magazinele astea mari.. hmm..

  4. oare e aglomeratie si in kaufland? daca da, inseamna ca iar eu iesit mosii la produs. cate un leu pentru fiecare asteptat la coada, fac 5 ture cu asteptari si au de o vodka mica 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.