Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Recomandarile la romani

Sunt absolut de parere ca o mare parte din romanii nostri de pe net sunt niste cretini cu dimploma daca doriti, niste frustrati si prost crescuti. Iata inca o mo(n)stra pentru deliciul vostru. Un comentariu trimis ca feedback pe sistemul de contact de pe www.timisoreni.net

cum plm  iti faci un site cu anunturi, si pui anunhtul pe privat, cred ca est un pic tampit si nu sesizezi ce este un anunt, asa si daca ar fi totul liber fara sa trebuiasca sa te inregistrezi ca sa vezi ce tampenii mai spun copii pe aici ar fi un inceput, asa ca eu nu as pune aici nici un anunt ca plm cinde dreac il vede si google nu indexeaza. this site is shit. wipe all.

Am si eu niste intrebari existentiale:

  • cine e atat de educat incat sa scrie cu plm intr-un mesaj de contact?
  • cate clase are tinerelul asta si cate note de 3 la romana (zau ca l-as lasa repetent)
  • chiar se simte mandru de o asemenea atitudine? Cocalarii lui (ce termen idiot) sunt mandri de cat de destept si de potent este
  • a stat sa se gandeasca poate la faptul ca “tampitul” este poate o femeie cu varsta lui pe un picior?
  • a stat sa se gandeasca la faptul ca s-a si investit in proiect (licente de vBulletin si Gars, pe langa domeniu), ca, spre deosebire de putoii de teapa lui, noi, astia “tampiti” chiar cumparam licente de script, ca Google oricum indexeaza de 3 zile chiar bine etc.

Eroarea semnalata ar fi ca albumul foto si anunturile sunt member only. Poate ca asta se putea explica intr-un mesaj de genul

Salut. Am intrat pe site si am vazut ca anunturile si imaginile nu sunt pentru guest view. Ma gandesc ca ar fi mai bine, ca asa ar vedea si google situl mai bine si vizitatorii. Succes.

Asa ca, decat sa ne mai plangem cat de cretini suntem pe net, poate e indicat sa ne mai punem botnita un pic. Pentru ca asta este romanul pe internet. Nu va dau si adresa tanarului literat, ca nu are rost.

Hai, sanatate si atentie la limbaj.

Daca ți se pare interesant, un share ajută mereu. Mulțumesc.
dojo
dojo

Fost om de radio, transformata in karatista si apoi web designer. Am o firmă de online marketing si mi-am redeschis un webmaster forum.

Articles: 1761

17 Comments

  1. Nu ma iau de varsta, ca sunt destui copii inca ne-adulti foarte bine infipti si cumsecade, din pacate ‘specimenul’ asta nu e printre ei, sau poate e mare si e doar frustrat din cauza marimii creierului.

    In fine, stiu ca ar trebui sa sun ca nu trebuie bagat in seama, trebuie bagat in ‘origini’ 😀 sau – varianta ta – facut de rusine pe net 🙂

    In fine.. vorba aia – plm 😀 hihi

  2. nu stiu daca voi obisnuiati sau obisnuiti sa mai petreceti timpul pe dc++. Era o vreme cand ma preocupau lucrurile astea, participam la discutii, eram op pe diferite huburi, intr-un final mi-am facut hub (asa era febra atunci)…. etc.
    Vrea sa pun ca nivelul de “cretinitate” este mult mai ridicat fata de ce a debitat adolescentul nostru mai sus.
    Ce sa mai zici cand astfel de pustani ajung intr-o zi la conducere? De asta avem televiziunea pe care o avem, “show-urile” pe care le avem si tara pe care o avem, pentru ca nu i-a lasat nimeni repetenti 🙂

    Vezi dojo de asta trebuia sa fii tu o profesoara 🙂

  3. Ca idee, sunt siteuri care practica tehnica asta. Adica au anumite informatii private si totusi google indexeaza continutul. Cand vrei sa intrii: parola 🙂 (softepdia ex)

    oricum se pare ca pustiul are are cunostinte vaste de romengleza 😉 asa cum stie el mai bine!

  4. Restrictiile sunt NUMAI pe albumul foto si pe anunturi. Nu pe mesaje. Si oricum la anunturi se da reply in forum (se contacteaza prin sistemul forumului), asa ca si un outsider trebuie sa se inregistreze pentru a intra in contact cu “vanzatorul”. La albumul foto voi da acces pentru vizitatori pe imaginile cu Timisoara, cele personale vor fi member only 🙂

  5. Esti o idealista:). Na, omul frustat a vrut sa fie bagat in seama si care e primul lucru care ii vine in minte unui individ prost: limbajul licentios. Don’t pay attention to them:)!

  6. Eu nici nu stiu de ce te mai enervezi cu astfel de oameni. Lasa-i ca se fac mari si pleaca in Italia si Spania, idealu’ lor in viata.

  7. deci are o idee (10 cuvinte), si face 2 paragrafe din ea, plus ca-si exhiba organele.
    hmm.
    that was intellingent.
    are dreptate cu replica de la final. wipe that.

  8. Omul nu stie sa se exprime dar are dreptate. M-am saturat de forumurile care au restrictii. Poate vreau doar sa citesc, nu sa si scriu.

  9. Restrictiile sunt puse strategic, pentru a ajuta la cresterea comunitatii; acu ramane de vazut daca se va reusi asta, sau cei nemultumiti se vor duce pe alt site din aceeasi nisa.
    Interesant de urmarit…

  10. :)):)):)) E usor sa critici daca n-ai facut nimic in viata. :)):)):)) Este si cazul lui. :)):)):)) Din pacate el nu poate sa inteleaga cum se paote ca o anumita comunitate sa aiba reguli, cum ar fi, de exemplu, inregistrarea. :)):)):)) Ordine si disciplina, ceva prea abstract pentru “domnia sa”! :)):)):))

  11. Mmda… cum a zis un om foarte inteligent mai demult: “Mare e gradina Domnului si multi ii sar gardul” (ceva de genul asta, nu mai stiu exact). Tot ce ii poti face acestui tip este sa il ignori… cred ca e cel mai bine 🙂

  12. pt dojo:
    -“chiar se simte mandru de o asemenea atitudine? Cocalarii lui (ce termen idiot) sunt mandri de cat de destept si de potent este”

    1. Ai folosit in cuvant despre care stiam (s-ar putea sa fie gresit) ca reprezinta, pe langa ursari, caldarari, nomazi, etc, un fel de increngatura in natia romilor.
    Dau cautare “cocalar” in dexonline si nu gasesc nimic.
    Dau cautare in google “cocalar” si raman blocat de ceea ce gasesc.

    Pai sa vezi acolo vulgaritati si injuraturi. Deci vezi cum de reusisi sa transmiti un mesaj si catre cei ce mai citesc si printre randuri?

    2.In alte ordine de idei:
    -baiatul asta “cretin cu diploma” si-a exprimat nemultumirea intr-un limbaj deplasat: PLM nu este un termen chiar academic.
    -totusi puteai sa-l ierti si sa-l faci sa priceapa ca va puteti intelege si fara PLM si alte chestii. De ce refuzi dialogul din start?

    pt piticstyle:
    “Aurel, imi esti dator cu niste raspunsuri! Le astept … ”

    Cu placere voi raspunde, fiindca nu-mi place sa am datorii. Dar nu stiu exact despre ce intrebari este vorba. De unde sa le iau?
    Da un PM pe forum.

  13. Aurel nu am spus ca NU am comunicat. I-am trimis un mesaj de reply la adresa, la care inca nu a raspuns. Iar limbajul lui nu se justifica din start, orice ai zice. “Cocalari” e cuvantul pe care se pare ca tot mai multi il folosesc. E la moda, mai invatam si noi ceva nou.

    Nu e chestie de iertat, ca nu asta e ideea. Nu i-am dat adresa ori nume, nu ma poti acuza deci ca il denigrez. prezint insa o situatie stresanta si tipica pentru romanul de pe net. Asta e, am zis-o inca o data

  14. C’est Roumanie.
    Inca avem “niste” internetnauti care nu stiu sa aprecieze munca Webmasterilor. Deocamdata asta e nivelul nostru de civilizatie.
    aci vroiam de fapt sa postez comentariul ( pe care l-am postat pe undeva pe aiurea. sorry dojo)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.