Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Om purcede la Cavtat

Ieri ma suna soarele sa ma intrebe daca sunt pe net. Normal (doh, daca sunt treaza, is pe net). Sa intru pe booking.com (de unde ne-am mai facut rezervari in trecut pentru Munchen si Berlin) si sa caut Cavtat. Dupa aia sa cauta apartamente Tiha si sa zic daca e OK. Normal ca e OK, pentru ca nu alege prostii si din ce vad eu arata chiar bine totul.

Am facutara rezervation, prinzand ULTIMUL apartament disponibil. Cam asa arata apartamentele si ze view.

Faza care ne place in mod deosebit (pe langa faptul ca avem bucatarie utilata .. de parca as gati eu sau ca putem face concurs de scuipat in mare de pe terasa .. ca lebede nu sunt sa le mancam) este distanta fata de Dubrovnik (adevarata noastra destinatie) de 12 km ..

Inca nu stim cu care Opel sa mergem (cuget eu ca suntem familia Opel pana la urma, Astra-ul mai vechi al lui iubi sau corsica mea .. cred ca totusi corsica), mai trebuie sa merg peste 1 ora sa iau pasaportul de la jegurile alea de la Iulius Mall (curioasa cat stau la coada si pentru asta) si nitel shopping de inainte de calatorie (plus epilat pentru subsemnata, dar asta e amanunt interesant numai pentru dame, ca noi stim intre noi ce sacrificii facem pentru adoratii noastri :D).

Probabil duminica rupem granita .. inca nu stim daca sa ne incumetam prin Serbia sau sa facem ocol prin Ungaria. Are cineva sfaturi sau mai multe informatii?

Daca ți se pare interesant, un share ajută mereu. Mulțumesc.
dojo
dojo

Fost om de radio, transformata in karatista si apoi web designer. Am o firmă de online marketing si mi-am redeschis un webmaster forum.

Articles: 1761

5 Comments

  1. Merci de sfat Filip. Ii spun lui iubi despre trasee, pana la urma el alege (ca e pe pielea lui orice problema) 😀

    Poate ne vedem pe acolo 😉

    Drum bun si voua si sa avem cu totii parte de vreme frumoasa.

  2. Hehe, super, si noi pornim vineri spre Dubrovnik! 🙂

    Am ales sa ocolim Bosnia/Hertegovina, chiar daca facem 300 km in plus. Drumurile sunt jalnice.
    Voi ati putea s-o luati pe ruta Timisoara-Belgrad-Zagreb-Dubrovnik (lung, dar sigur) sau prin Timisoara-Belgrad-Podgorica (mai scurt, prin Muntenegru)…

    Enjoy! 🙂

  3. ehee .. 😀 super 🙂
    Banuiesc ca abia astepti. Have fun, desi mai ‘vorbim’ sper pana pleci 😀

  4. Ionesta .. saru’mana de sfat …

    Adi .. las’ca pove eu si inainte si dupa. Clar ca abia astept, desi voi fi offline mai mult decat cred ca pot 😀

  5. Ceau, eu am fost la Dubrovnik acu 2 saptamani si am mers prin Bosnia, drumul foarte bun, fara aglomeratie, am mers pe ruta: Timisoara, Belgrad, Cacak, Uzice, Visegrad, Gorazde, Cemerno, Trebinje. Se poate si prin Muntenegru, dar nu iti recomand, drumul este mai lung si foarte aglomerat. Alta ruta nu am incercat :d
    Despre dubrovnic, numai de bine, sa incerci party-ul de reggae de la Hotel Belvedere si inprincipiu iti recomand sa nu mergi cu masina de la Cavtat la Dubrovnik pentru ca vei gasi foarte greu parcare. Exista autobuze de la Cavtat la Dubrovnik din ora in ora costa cam 10 kuna un bilet, adica 5 lei 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.