Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Cu masina in banca …

Sau aproape …

Deşi proasta nu avea treabă în bancă şi nici nu a putut să îşi permită 3 lei pe ora la una din cele 2 parcări cu plată la 30 de metri mai încolo, şi-a băgat maşina pe trotuar până în uşa băncii. A revenit după vreo oră jumate, surprinsă de tămbălăul provocat de parcarea ei ireproşabilă.

Bun, eu mai am nişte probleme cu faza asta:

  1. de ce nu se pun beţe din alea să nu se mai poată pune maşini pe trotuar? Sunt şi eu şofer şi înţeleg că nu sunt în general locuri de parcare. Numai că mai încolo sunt 2 parcări destul de încăpătoare, dar .. costă. Aia e problema.
  2. cum mă-sa nu s-a gândit niciun gog să spargă geamul de la bancă. După aia o puneam pe piţi să plătească şi pagubele.
  3. deci dacă e sâmbătă, nici iarba nu creşte şi poţi dormi la bancă, pentru că ăia de iau maşini pe sus, îs la grătare. Deci să ştim. Eu blochez intrarea la Transilvania, că tot e în zonă. Sau de la Operă, să mă dau mai ‘telectuală
  4. nu se plătesc amenzi suficient de mari pentru asemenea nesimţire. Pe la alţii probabil că intrai în asemenea rahat la o fază de genul ăsta, că sigur nu făceai din astea.

Sursă ştire (Agenda.ro) .

Daca ți se pare interesant, un share ajută mereu. Mulțumesc.
dojo
dojo

Fost om de radio, transformata in karatista si apoi web designer. Am o firmă de online marketing si mi-am redeschis un webmaster forum.

Articles: 1761

21 Comments

  1. 1. Asa e de cand ma stiu eu in fata garii din Brasov: parcarile cu plata = goale. Plin de masin in jurul lor in schimb.

    2. S-au temut probabil sa nu fie pusi ei sa plateasca. Eu as fi incercat totusi sa ma strecor pe lateral pe acolo. Sifonata (si masina tipei la fel 😛 ), dar cred ca as fi reusit. E drept ca nu toti sunt miniaturi ca mine…

    3. Ieri dimineata pe la vreo 9 si ceva am vazut cum se ridicau masini parcate aiurea in fata Garii de Nord in Bucuresti. Deci se poate face treaba si sambata 😀

  2. Pe cuvantul meu, chestii dinastea numai in Romania se pot intampla. Prin alte tari, in cateva minute masina era ridicata deja, iar duduia ar fi primit o amenda.

  3. In spatele blocului in care locuiesc, in Sebes, sunt doua randuri de parcari, dar daca cineva din blocul nostru parcheaza vis-a-vis poate avea ghinionul unor zgarieturi de cheie de toata splendoarea. Asa cum am patit si eu. Cateodata, un retardat isi parcheaza tirul de-a latul, ocupand vreo 10 locuri. Ce le poti spune? Ca daca le spui frumos, te injura, iar daca le spui ca-s oligofreni, nu stiu ce inseamna.

  4. pot sa pun pariu ca “cetateanca” in cauza face ca toate alea daca n-are cum sa mearga pe trotuar de este vreunul parcat la fel ca ea. si mai batem campii pe aici cu “educatie” si “bun simt”…. masina de 10.000 Euro si iti sta in gat o parcare de 3 lei…mare economie facuta !

  5. Ah, dar ce contează că totul s-a întâmplat în Timişoara? Uite, fabulosul număr dă Bucureşti. Heh, ţin minte că am fost acum un an şi ceva în Timişoara, în vizită la soră-mea, şi că singurul dobitoc care era stresat, grăbit şi cu degetul pe claxon era un mitic din satul cu miniştri.

    App, nu am mai călcat de multişor pe aici – te-am citit doar în feed-reader. Frumuşică tema asta nouă. Fecilitări. 😀

  6. Ahhh.. bucureșteancă de-a mea. Mânca-o-ar tata. Ziceți voi ce vreți de noi miticii (deși mi-s pe juma’ ardelean) da la noi în capitală n-ar fi stat nimeni ca vita în bancă. Chit că spărgeau un termopan, dar duduița nu ar mai fi avut nici ea cauciucuri/geamuri/vopsea

  7. @dojo – Numarul maşinii din poză nu e de leasing nici dacă-l baţi. Nici cel al claxonarului stresat, de care zicem în primul comentariu. În cel mai bun caz, e maşina de serviciu, înmatriculată în Bucureşti.

  8. Imi pare rau ca exista asa specimene care ne fac de ras. Acum stiu ca sunt rea, dar tare imi doresc sa ramana fara masina. Sau macar sa se aleaga cu ea zgaraiata si cu rotile sparte. Poate asa se invata minte.

  9. Rasebo, eu am B-84-BOV. Iti garantez ca e de leasing. Cel putin asa zic aia de la UniCredit. Ca tot au pretentia sa le platesc lunar niste bani 😀

    De ceva timp majoritatea firmelor de leasing pun numere in format “definitiv”. Nu se mai poarta alea “temporare” 🙂

  10. In USA, de exemplu, daca faceai o astfel de “treaba” nu stateau prea mult la discutii, iti saltau masina (confiscat, ceva de genu) si pana nu plateai vreo amenda d-aia de 3-4 mii de $, nu iti recuperai masina. In cazul in care nu vroiai sa platesti, nici-o problema, te dadeau in judecata :))
    La noi e la putere nesimtirea, pana nu se vor aplica si la noi legile statulu … se vor mai intampla d`astea…

  11. @rasebo: daca vezi stirea video, vei auzi ca don’soara are accent ardelenesc. terminati cu tampeniile cu miticii. nu toti soferii de bucuresti sunt soferi din bucuresti.

  12. 1) – Cat de curand iti voi trimite niste poze pe tema “cum se rezolva betzele de parcare”. Pe bune, sunt inutile in fata unor magari cu vointa de fier (si ciocane pe masura).

    2) – Geamul spart nu ar fi fost platit de don`soara, ci de “gog”. Trust me 😉

    3) – Spor la treaba… mi-ar face placere sa te sustin, numai ca… nu am cu ce.

    4) – Dupa o ora jumate de comportament porcin, don`soara a primit o amenda de 270lei si 3 puncte :)) Rad cam manzeste… unchiul meu a trebuit sa scoata din buzunar 600 spaga ca sa nu i se ridice masina. Eh, uneori e bine sa ai 18 ani, decolteu, si zambet inocent ca la grosimea obrazului nu se mai uita nimeni.

  13. Am văzut la televizor chestia asta si parerea ei a fost simpla: “Am stat mult ? Nu stiu cat am lipsit, dar nu mult”. Foarte tare nu ?

  14. Daca ar fi fost in Bucuresti se rezolva usor. Cu masina ridicata + vreo 800 de ron amenda + taxa de depozitare + vreo 30 de lei (aprox.) taxiul… ca astia le duc la mama naibii.

  15. @Dojo – în cazul ăsta, îmi cer scuze. Pare-se ca eu încă funcţionesz pe modelul vechi.

    @DigitalElf – Nu toţi şoferii de bucureşti sunt mitici, ci doar majoritatea. Faza nasoală e că mulţi sunt nesimţiţi fără să vrea – pur şi simplu aşa s-au obişnuit. Cât despre accentul domnişoarei, da, am văzut ştirea şi în format video, dar nu mi-am dat seama că ar fi avut accent ardelenesc.

  16. Am vazut chestia asta la stiri.. Tipa a venit foarte senin si a zis ca da, am parcat, dar nu am lipsit decat 30 de min… am fost la cumparaturi. Ei, si ce, plec si gata.
    Am ramas fara cuvinte, noroc cu politia care i-a dat o amenda de 120 ron 🙂

  17. e de belea tanti asta…a fost la shooping si apoi a luat masa la mac’ …nici nu se gandea ca poate parca mai usor intr-o zi de sambata!:))

  18. Tare faza cu parcarea asteia..parcarea in mod sigur si eficient a autovehiculului este cat mai aproape de tine, nu? 🙂 …

  19. Bine ca nu a intrat in viteza in banca:D Am vazut treaba asta la americani intr-un filmulet pe youtube…. Doi oameni erau in direct si brusc o masina a intrat in studio spargand geamul si ce mai era pe acolo…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.