Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Chestii

Stau cu burta în sus. Aş vrea să mă laud că stau la soare dar, 1. n-avem azi soare şi 2. îs răcită ca un buhai. Aşa că s-a sacrificat “soarele” de mi-a făcut cald de saună în budoar şi a comis azi dimineaţă un ceai de să leşini de bun. Acu face săracu’ supă pentru babeta lui bolesnică.

Cum am nişte timp la dispoziţie, am făcut ceva ordine prin pozele de acum 2 zile. Am vizitat iar Manhattan-ul, de data asta ne-am trambalat din Times Square, pe Broadway, până în Central Park. Normal că am făcut şi poze, de care aparatul meu şi-a bătut din nou joc. Din fericire îs vizibile şi oricum nu ne tre’ la rezoluţie uriaşă pe web. Vă las să vă delectaţi cu ele (îs în ordine amboulea, aşa cum le pune galeria, dar ne-om descurca).

[nggallery id=4]

Daca ți se pare interesant, un share ajută mereu. Mulțumesc.
dojo
dojo

Fost om de radio, transformata in karatista si apoi web designer. Am o firmă de online marketing si mi-am redeschis un webmaster forum.

Articles: 1761

19 Comments

  1. La răceală nu se stă cu burta-n sus. Se stă cu burta pe laptop şi se scrie şi se bagă poze cât cuprinde.
    Trebuie împărtăşite experienţe, comparaţii Timişoara versus NY, soarele versus Dojo.
    Febră normală şi respiraţie pe nas, vă dorim.

    • Ia boambe si ai grija de tine !
      Nu ca eu as fi avut , inca imi vajaie sfecla cand ma aplec dar incet , incet trece .

  2. The PicLens toy is pretty cool 😀

    Mama, ce mi-ar placea sa traiesc intr-un astfel de oras 😀 Intotdeauna mi-au placut genul ala de cladiri inalte 😀

    Fain si parcu’, mai ales podu’. Eu n-am poze decat cu podu’ din cismigiu 😆

    And get well soon 🙂

  3. Saru’mana de urari. M-am indopat cu Tylenol. Se pare ca are si efect ‘somnifer’. Ieri eram absolut varza, cred ca am si atipit la pranz 😀

    In Manhattan nu as locui. Este zgomot continuu, praf si poluare. Cladirile is misto intradevar si esti “in miez”, dar e mai buna o casa intr-un cartier mai cuminte, gen Queens, decat sa stai la nebuni.

    Ne povestea mama prietenului nostru ca are cunostinte care au inchiriat casa din Queens si cu banii aia stau in Manhattan in chirie. Vorbim de aprox 2500 de dolari pe luna. Aveau casa pe 2 nivele si prefera sa stea intr-un “one bedroom”, doar sa fie in Manhattan.

    Normal ca, daca lucrezi la nus ce multinationala si tre’ sa fii cool, stai in Manhattan. Sau daca esti suficient de snob. Prietenul nostru lucreaza foarte aproape de Manhattan (inainte de pod) la o companie, dar nu ar da casa din Queens nici pe 10 apartamente din blocurile alea.

  4. Ce trist par parcul cu copacii asa goi. Poate faci si poze mai incolo cand o sa fie mai verde 😀
    Sa te faci bine, Ramo ! 🙂

  5. Credeam ca numai eu ma imbolnavesc in vacanta 🙂 Vad ca mai patesc si altii. Macar asa te poti lauda la intoarcere nu numai ca ai vazut Manhattan-ul, ci si ca ai degustat niste tylenol de vita nobila, productia 2010 😀

    Acum lasand gluma la o parte, sper sa te faci bine cat mai repede! Multumim pentru poze :-*

  6. Cred ca in momentul asta traiesti fiecare clipa in parte in SUA. Pozele postate sunt nice, pana la urma nu ai un aparat chiar atat de prostut. Poate doar ca ar trebui sa pozezi mai mult la nivelul pamantului, de la drumuri pana la magazine si mai ales oameni. Ca zgarie nori incepem sa avem si noi 🙂

  7. la noi la munte, cand esti racit, faci o cura de tuica… fierbi tuica, o amesteci cu piper si incepi sa o bei (fierbinte)… garantat ca nu o sa mai fi racita!
    Reactie adveras: dimineata urmatoare durere de cap… trece daca o iei de la capat 😀

  8. Titlul postarii imi da speranta ca o sa ierti un off topic si ca, in masura in care stii, o sa ma ajuti cu un raspuns 🙂 Saru’mana anticipat.

    Intrebarea e: imi poti recomanda un tutorial eficient pentru Corel Draw? Poate fi in engleza, germana sau romana.

    Imi cer scuze ca am dat buzna 🙂 Sanatate!

    • Nicio problema cu offtopicul. Sincer te-as trimite tot la prietenul google, ca din pacate io nu prea am stat in CD. Tot pe sistemul clasic tre’ sa mergi, ma tem.

  9. Foarte interesante “poznele” tale . Hard rock Cafe in mod special…mda…fiecare cu ce-l doare, stiu 🙂
    Eu si jumatatea mea avem deja planuita o vacanta la NY in next future si vad din pozele si postarile tale ca lucrurile cam stau asa cum m-am asteptat pe acolo .
    Vroiam sa zic ca nici eu nu mi-as dori sa locuiesc in NY dar mi-a fost teama ca se vor gasi repede cativa temerari care sa-mi dea peste bot cu ” strugurii acri ” si alte baliverne . Acum ca ai zis-o tu pot si eu sa subscriu linistita 🙂

    Si eu prefer locurile aerisite , f curate, putin populate, cu mult verde si cu….miros de ocean . Adica exact unde stau acum .
    Evident , America as explora-o toata , nu numai NY si as trai niste ani pe acolo dar doar atat .

    Vacanta placuta in continuare, fata draga ! si multam’ fain pt imagini .

  10. Isolda, VINO in NY, cand poti. Sincer e misto, cu toate “pacatele” lui. Am vazut deja multe chestii misto pe aici si il recomand ca destinatie turistica. Voi incerca sa pun poze relevante si informatii cat mai multe, mai ales ca avem sansa sa il vedem mai pe indelete, plus ca si prietenii nostri ne-au tot sfatuit ce sa vedem pe aici. Deci atingem atractiile turistice obisnuite, dar vedem si chestii mai “special”, pe care merita sa le recomandam.

    Saru’mana de urari. Sper sincer sa va placa si voua pe aici 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.