Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Din nou despre frumusete

Pe la mijlocul lunii mai deschideam un subiect dedicat exclusiv damelor care citesc dojoblog (sau şi bărbaţilor, că doar trebuie să se inspire de undeva când e rost de cumpărat câte ceva pentru jumătatea cea sexy şi guralivă), discutam despre problemele de ten cu care ne confruntăm unele dintre noi. Şi nu doar de ten.

Pentru acestea s-au lansat o nouă linie de produse Dove, ce adresează diferitele tipuri de ten. Precizam atunci că, dintre cele 3 variante (“Renewing” recomandat pentru piele normala, cu o formula special creata pentru a reface si hrani pielea, “Brightening”, care reimprospateaza si aduce stralucire pielii , hidtratand in profunzime si “Softening”, pentru pielea uscata, pentru catifelare), eu voi pune mâna pe Softening.

A trecut aproape o lună deci de când am trecut la testat noul Dove Visible Care, varianta Softening. Ţinând cont că în NYC este cald de vreo 2 săptămâni, consumul de duş gel e sensibil crescut. Aşa că şi rezultatele se văd. Acum mă gândesc dacă este frumos să mai cer nişte „refills”, pe motiv că le consum mai repede 🙂

Campania Dove se bazează pe feedback-ul meu şi al vostru, al tuturor femeilor care aţi testat deja linia de produse şi aveţi deja o experienţă cu una dintre variante. În acest caz, sunteţi invitate să vă creaţi un cont pe https://ambasadoareledove.ro/ şi să scrieţi acolo cum a fost experienţa voastră cu Dove Visible Care. Pentru a intra în competiţie, mai discutaţi la coafor sau la o cafea cu prietenele voastre despre cum se simt ele de când folosesc produsele şi chemaţi-le să se înscrie. Dacă nu au folosit, schimbaţi-le gelul de duş cu una dintre cele 3 variante Dove şi apoi întrebaţi-le cum li se pare.

Va trebui să vă mişcaţi însă destul de repede, campania se încheie în 31 iulie.

Pentru lunile martie şi aprilie sunt deja 2 câştigătoare, ambasadoarele Lucia Macovei şi Cătălina Coca. Foarte curând vom afla cine a câştigat pe luna mai.

Iata ce au avut de declarat cele 2 câştigătoare:

Lucia Macovei:

“Vreau sa le transmit tuturor femeilor ca este foarte important sa se ingrijeasca, sa fie atente in primul rand cu ele si apoi cu cei din jur. Daca nu esti atenta cu tine, nici ceilalti nu o vor face – cred ca se merge pe principiul “Respecta-te si ai sa fii respectata”. Fiti mandre de voi, indiferent de varsta, greutate etc. Purtati-va frumusetea indiferent de varsta”.

Catalina Coca:

“Incurajez femeile sa aiba mai multa incredere in propria persoana, sa fie independente (pe orice plan) si puternice. Cred ca fiecare dintre noi este frumoasa in felul deoarce frumusetea adevarata este frumusetea cu care ne nastem. Pe langa aceste ‘atuuri’ trebuie sa avem grija de noi, de corpul si sufletul nostru, trebuie sa ne protejam aceasta frumusete naturala. Frumusetea inseamna ingirjire”,

Ambasadoarele şi prietenele lor au şansa de a câştiga o săptămână de răsfăţ la un SPA din Barcelona (pregătiţi şi un aparat foto bun, că este un oras sublim), plus vor deveni imaginea Dove. Se vor acorda premii săptămânal (tragere la sorţi), celor care au votat pe site şi celor mai activi membri din forum.

Campania este în plină desfăşurare, deveniţi ambasadoare Dove şi aveţi şansa de a câştiga unul dintre premiile puse în concurs.

Alte linkuri utile:

  • pagina de facebook : https://www.facebook.com/profile.php?id=100000933931013
  • blog: https://blog.ambasadoareledove.ro/
  • forum: https://www.ambasadoareledove.ro/forum_dove/
  • concursul cu premii de pe facebook https://www.facebook.com/#!/dovebeauty?ref=ts
Daca ți se pare interesant, un share ajută mereu. Mulțumesc.
dojo
dojo

Fost om de radio, transformata in karatista si apoi web designer. Am o firmă de online marketing si mi-am redeschis un webmaster forum.

Articles: 1761

4 Comments

  1. e doar un gel de dus… se asteapta pr-ul dove ca un gel de dus sa-mi schimbe viata? sa fim seriosi…

    (intamplator, fara sa stiu de campanie, folosesc renewing de cateva saptamani si e… un gel de dus. atat. nu mi-a uscat pielea, dar nici n-a facut vreo minune.)

  2. Stie careva daca aces nou produs Dove a fost testat de catre cei de la OKO-Test? Daca da ce rezultat a obtinut?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.