Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

O vara Dove

Primavara si vara 2010 au fost marcate de multe evenimente mai mult sau mai putin stresante. Pe langa toate problemele de zi cu zi, despre care aflam din ziare sau de la TV, nici vremea nu a tinut cu noi. Probabil ca multi romani vor pune prima jumatate de an pe lista “vremuri de care as uita cu placere”.

Si totusi, pentru femei, au fost niste luni interesante, o perioada in care s-a discutat despre frumusetea naturala, despre ingrijirea corecta a tenului, s-au castigat premii si schimbat atitudini.

Campania Dove se apropie de final, dar a adunat 176 de “ambasadoare”, care la randul lor au primit sustinerea a aproape 2800 de femei si ele interesate in a se ingriji intr-un mod corect. Au intrat deja in posesia titlului de Ambasadoare Dove si au castigat o excursie la un spa de lux din Barcelona Lucia Macovei, Catalina Coca, Marina Popa (pe site-ul campaniei) si Romina Agapi (castigatoarea concursului Dove si Tabu). Alte doua Ambasadoare sunt asteptate sa se alature grupului pana la finalul campaniei pe 31 iulie.

Pe langa ambasadoarele inscrise in concurs si sustinatoarele lor frumusetea naturala si feminitatea sunt sustinute de cateva nume importante, ce s-au alaturat campaniei si o sustin si prin celebritatea lor: Oana Cuzino, Monica Anghel, Kinga Varga si Alice Năstase, plus dermatologi recunoscuti in toata tara.

Monica Anghel nu e straina de campaniile Dove inca din 1991, in SUA si se declara “prietena” Dove de aproape 20 de ani. Si-a asociat imaginea cu aceasta campanie pentru ca “se adreseaza femeilor adevarate […], femei a caror frumusete interioara este la fel de importanta ca cea exterioara. Fiecare dintre noi este frumoasa si cred cu adevarat ca, daca esti bun, natural, optimist si stii sa razi, aceasta frumusete nu are cum sa stea ascunsa”.

Intreaga campanie se bucura si de sustinerea unor specialisti dermatologi, care si-au “imprumutat” cunostintele pentru ca femeile ce participa la aceste evenimente sa primeasca si detalii medicale si sfaturi utile: Sebastian Pop – Medic Specialist Dermatolog si Gabriel Arsene – Medic Primar Dermatolog sustin alaturi de Dove si Ambasadoare ingrijirea adecvata, crearea unui ritual de ingrijire, dar si frumusetea adevarata si feminitatea. Pe site-ul campaniei cei doi specialisti ofera prin intermediul articolelor si a posturilor pe forum informatii despre toate aspectele legate de piele si ingrijirea ei corecta.

Pentru femeile care nu s-au putut bucura de prezenta ambasadoarelor si a specialistilor, in cadrul intalnirilor “live”, s-a gasit si varianta mai comoda si accesibila celor din alte judete si chiar tari, conferintele pe facebook pe pagina „Beauty by you and Dove”. Prima conferinta a avut loc pe 25 iunie si a fost moderata de Gabriel Arsene – Medic Primar Dermatolog care a raspuns la cele aproximativ 40 intrebari puse  in timpul celor patru ore de conferinta. Tema intalnirii a fost „Ingrijirea corecta a pielii. Ritual de ingrijire vara”.

Cea de-a doua conferinta a avut loc pe 15 iulie, incepand cu ora 12 si a fost moderata de doua dintre Ambasadoarele Dove – Alice Nastase si Catalina Coca (castigatoarea de pe site in luna aprilie). In total s-au postat 180 de mesaje, iar discutia poate fi oricand citita pe facebook.

Intre timp vara isi face de cap si ridica temperatura la valori tot mai greu de suportat. In aceste saptamani pielea este “agresata” mai mult decat oricand, iar atentia acordata ingrijirii ei este tot mai importanta. Gasirea variantei perfecte Dove Visible Care este foarte simpla, mai ales ca fiecare tip de ten isi are “solutia”. In cazul meu, asa cum precizam la inceputul campaniei, cea mai buna varianta este “Softening”, pentru ca am un ten incredibil de uscat, dar puteti alege si “Renewing” – recomandat pentru piele normala, cu o formula special creata pentru a reface si hrani pielea sau “Brightening” – care reimprospateaza si aduce stralucire pielii, daca aveti un alt tip de ten.

Cum sarea din Atlantic este necrutatoare si ne confrutam cu una dintre cele mai fierbinti luni in NYC, nu pot decat sa ma felicit ca mi-am gasit “leac” pentru tenul uscat. Chiar daca incep sa seman tot mai mult cu o tanara mulatra, macar tenul este hidratat si rezista la orele de plimbare prin briza sau “scufundarile” nedorite in ocean.

Daca ți se pare interesant, un share ajută mereu. Mulțumesc.
dojo
dojo

Fost om de radio, transformata in karatista si apoi web designer. Am o firmă de online marketing si mi-am redeschis un webmaster forum.

Articles: 1761

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.