Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Let’s Do It Romania – Timis – io unde ma inscriu?

Bun, ştiu de iniţiativă de pe net. Abia am picat de câteva zile în ţară, dar doresc să adun şi io niscaiva pet-uri şi să mă văd la televizor, că mi-s frumoasă foc. Plus că mi-aş pune şi pe feisbuc, să vadă lumea ce cul sunt. Lăsând glumele la o parte am şi io o întrebare pentru timişorenii de mă citesc. V-aţi băgat? Mai e loc în vreo echipă de încă un gunoier?

Daca ți se pare interesant, un share ajută mereu. Mulțumesc.
dojo
dojo

Fost om de radio, transformata in karatista si apoi web designer. Am o firmă de online marketing si mi-am redeschis un webmaster forum.

Articles: 1761

9 Comments

  1. Da, din fericire, eu o să fiu la Chevereș, cel mai probabil, duminică sau sâmbătă, când o fi, și particip cu o anumită grupă acolo, pe Valea Timișului, nu știu detalii exacte. Daaarr … când primeam mail-uri de notificare de la coordonatorul proiectului pe județul Timiș, cel care scria era Radu Rusu, îți las adresa lui ca să-i scrii, eventual, și să-i ceri mai multe detalii – radu.rusu[at]letsdoitromania.ro. Altfel, poți oricând să te înscrii pe site. 🙂

    • Saeu’mana de detalii. Il voi bazai pe Radu si ma interesez pe unde mai sunt “gasti” din astea. Chiar mi-ar placea sa particip. 🙂

  2. Cu plăcere, sper să reușești să te infiltrezi pe-undeva. 😀 Mă bucură faptul că susții un asemenea proiect, mulți îl blamează.

    • Io nu blamez nimic. Daca nu ma intereseaza sau nu pot sa ma implic, nu mi se pare OK sa blamez oamenii pentru care acel eveniment conteaza. Pentru ca si pe mine ma scoate din papuci cand altii blameaza chestii in care cred 🙂

  3. Scuye ca voi fi carcotasul de servici, la aceasta actiune.
    Imi place ideea, dar o consider frectie cu spirt la un picior de lemn. De ce?
    Am lucrat la o firma ce face utilaje de “fabricat” beton si asfalt. Produc astea praf, mult mai distructiv asupra ecologiei si asupra plamanilor nostri. Din pacate acest praf si ciment rezidual nu poate fi strans. La asa ceva as participa si eu.

    • Uneori si un picior de lemn are nevoie de o frectie buna 😀

      Io voi avea ceva timp in ziua respectiva. Si, daca tot sunt acasa si mi-as dori sa se intample ceva in tara asta, in care se intampla mai multe chestii nasoale decat bune, voi incerca sa pun si eu mana pe un sac sa mai adun din “civilizatia” romaneasca, desi nu am mai iesit din Timisoara in ultimii ani decat pentru a parasi tara.

      Deci mizeria aia NU ESTE LASATA DE MINE, in conditiile in care eu personal nu concep sa arunc ceva pe jos, nici daca inseamna sa umblu 5 km cu un deseu in mana.

      Dar, pentru ca sunt destui romani “civilizati”, unele zone in tara asta arata de parca ne-a lovit Katrina. Si, poate prin acest eveniment, vom reusi sa ne folosim de spiritul de turma romanesc. Poate, daca unele locatii vor fi CURATE ca in palma, dobitocii cu 2 picioare din tara asta se vor gandi de 2 ori inainte de a-si lasa mizeria pe acolo. Desi ma indoiesc sincer, dar om trai si om vedea.

      Daca prindem vreme misto, nu strica niscaiva miscare.

  4. Nevoie are! Dar reyultatele sunt nule si egale cu zero 🙂 !
    Foarte de acord cu tine! Lucrurile bune parca sunt ingropate 🙁 !
    Motiv pentru care eu incerc sa ma implic cat pot de mult in proiectul asta:
    https://giftededu.org/
    O prima implicare… de la distanta… ii fac reclama in blogosfera 🙂 !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.