Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Struguri

Am mâncat nişte struguri negri, primiţi de la bătrânul de peste drum. Struguri imperfecţi şi inegali, în ciorchini urâţei şi cu multe boabe “nedezvoltate”. Fără chimicale pe ei, netrataţi.

Foarte buni.

Daca ți se pare interesant, un share ajută mereu. Mulțumesc.
dojo
dojo

Fost om de radio, transformata in karatista si apoi web designer. Am o firmă de online marketing si mi-am redeschis un webmaster forum.

Articles: 1761

9 Comments

  1. acu, ca tot mi-ai facut pofta si mie, abia astept sa dau o fuga saptamana asta la bunici sa imi aduc o gramada de strugri din aia de care zici tu. cei de la piata sunt prea perfecti… fizic, gustul lasa de dorit.

  2. Cred ca am mai zis-o – ador strugurii. Daca ar fi sa traiesc tot restul vietii cu un singur fel de mancare as alege strugurii.

    Acum sincer, am gasit de foarte multe ori si in hipermarket din aia cu boabe foarte dezvoltate foarte buni la gust (chestie valabila si pentru alte fructe cum ar fi perele sau prunele). La fel cum erau struguri fara nici un gust si printre cei luati de la piata acum mult timp. Pentru mine conteaza trei chestii: sa fie cu parfum si gust, sa nu fie doar o apa sub coaja, sa nu fie coaja groasa (detest asta) si sa nu fie prea tari.

      • “sa fie cu parfum si gust, sa nu fie doar o apa sub coaja” se refera la o singura chestie 😛 apa n-are gust si miros

        dar da, sunt pretentioasa 😉

  3. supraestimata chestia asta bio… nu cred ca nu au fost tratati..sincer, cu siguranta batranelu’ a pus si el ceva la radacina, mai mult ca sigur ca a stropit si el putin frunza… ma repet, muuuult supraevaluata chestia asta.
    nu spun ca nu sunt de acord cu ea, si eu cand merg in piata imi cumpar rosiile de la batranica care are rosiile cele mai inestetice…dar asta nu inseamna ca nu sunt tratate… cu eventual ca nu sunt la fel de mult tratate…
    zic si eu 😉

  4. Ce este deosebit la strugurii de casa este mirosul. Ai vazut ca acel miros nu se mai simte la strugurii din piata ? Sunt fara miros asa cum fara miros sunt si rosiile si multe alte produse “naturiste” 🙁

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.