Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Concurs OTTO. Castigatoarea

Frumos este ca, atunci când organizezi un concurs (sau participi la el de fapt), să anunţi şi cine-l păgubeşte pe client de premiu. Câştigătoarea este Toana Mihaela, iar cometariul ei a convins juriul să îi ofere premiul.

Dau şi eu un copy paste (sper să nu se supere Adina Necula pe mine că-i plagiez parţial comentatorii):

Cu ocazia acestei provocari, mi-am gasit pe site-ul Otto.ro rochia de mireasa!!!
Nu am avut idee ce caut, dar de indata ce am vazut aceasta rochie: https://www.otto.ro/d-5430577-rochie-etui.html, am stiu ca este the one!

Iubesc si aceasta palarioara, fara de care tinuta ar fi pur si simplu incompleta: https://www.otto.ro/d-12262539-palarie-apart.html
Nici acesti pantofi nu pot lipsi:
https://www.otto.ro/d-5430584-pantofi.html

Eu si iubi, avem o relatie greu incercata in decurs de 9 ani, dar nu am renuntat unul la celalalt si in cateva luni ne vom uni destinele. Acum el este in Japonia si ne vom casatori la primaria orasului unde are rezidenta.

Ne-a fost foarte greu in ultimul timp, d.p.d.v. financiar, si mi-ar placea sa pot sa duc eu rochia de mireasa si accesoriile, cum ar fi aceste 2 inele: https://www.otto.ro/d-10793167-inel.html, pe care le-am putea folosi pe post de verighete. Formalitatile dureaza doar 15 minute si as putea sa ma duc si in trening, insa as vrea ca in acea zi sa arat si sa ma simt bine, mai ales ca bucuria mi-e putin umbrita deoarece ai mei nu-mi vor fi alaturi.
As mai adauga si cerceii acestia culoarea pielii care intregesc eleganta acestei tinute: https://www.otto.ro/d-5430593-cercei.html, aceasta poseta plic: https://www.otto.ro/d-5703543-geanta-xs.html si in lipsa unei bratari cu perle, adaug acest ceas cu pietre Swarovski:
https://www.otto.ro/d-5941811-ceas-de-mana-madison.html

Comentariul întreg îl găsiţi AICI.

Felicitări câştigătoarei şi mulţumiri celor care au participat din partea dojoblog. Poate data viitoare avem mai mult noroc 🙂

Daca ți se pare interesant, un share ajută mereu. Mulțumesc.
dojo
dojo

Fost om de radio, transformata in karatista si apoi web designer. Am o firmă de online marketing si mi-am redeschis un webmaster forum.

Articles: 1761

5 Comments

  1. Felicitări, Ramona, să fie într-un ceas bun! Dacă aţi rezistat nouă ani împreună, căsnicia nu va însemna nici o problemă pentru voi. Îţi doresc să fii fericită cum ai fost şi până acum !
    Să nu uiţi să pui poze de la eveniment pe blog !

    • @Zina: Nu dojo se mărită 😛
      Felicitări și din partea mea, eu zic că a fost o ”competiție” pe cinste. 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.