Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Daca tot il admiram …

Am scris acum ceva timp despre Claudiu, aşa cum îi spunem noi, deşi se pare că în familie i se spune Dan. Cel care, deşi teoretic nu poate, practic ţine în spate un site de ‘nişă’, din care să câştige un bănuţ. Scrie folosind un soft de recunoaştere vocală, pentru că nu-şi poate folosi nici mâinile, dar are voinţă cât o armată de oameni şi nu se împiedică de asemenea ‘amănunte’.

Pentru a ne ţine la curent cu tot ce i se întâmplă din punct de vedere medical, s-a pus la punct un alt site, dan.starclub.ro

Ultimul eveniment este o operaţie pentru a scăpa de 2 escare, la care persoanele paralizate sunt dispuse. După cum se ştie, la spital nu poţi merge cu mâna în buzunar, aşa că mama lui Dan se ocupă de promovarea sitului respectiv şi încearcă să obţină ajutor pentru fiul său.

Dacă puteţi ajuta financiar acest copil minunat, iată nişte detalii:

  • Cont RAIFFEISEN BANK, sucursala Zimnicea, judetul Teleorman, titular cont Bita Verginia Doina: RO76 RZBR 0000 0600 0743 2135
  • PAYPAL: cainiirosii2000@yahoo.com

Mă gândesc că pentru noi ăştia cu ‘neţi’ paypal e o soluţie foarte comodă, dacă nu, avem şi cont în bancă.

Sănătate, Claudiu, şi să te faci bine. Iar mamei tale felicitări şi respect pentru tot ce face.

 

Daca ți se pare interesant, un share ajută mereu. Mulțumesc.
dojo
dojo

Fost om de radio, transformata in karatista si apoi web designer. Am o firmă de online marketing si mi-am redeschis un webmaster forum.

Articles: 1761

12 Comments

  1. Conform site-ului respectiv operația s-a întâmplat deja. Sau nu pricep eu…

  2. Ramona – I don’t know how to thank you. It means a lot to me. Sorry for not posting any comments, lately, on your blog. I was under a lot of pressure. It’s like fresh air what you are doing for me. Thank you again.

    • Claudiu, cu mare drag. Vezi-ti de sanatate acum, ca trebuie sa te refaci. Poti veni la comentat, cand esti mai bine. Ma bucur ca e totul in ordine momentan. Iti tin pumnii 😉

  3. Pentru cei ce se intreaba de ce Claudiu a scris in engleza raspunsul este ca softul de recunoastere vocala merge in engleza, nu in romana. Multa sanatate Claudiu!

  4. Doamne s-a zbarlit pielea pe mine…..ce inseamna viata asta…si ce mult inseamna sanatatea….haideti putin cate putin sa-l ajutam!

  5. Nici eu pana acum 15 ani nu stiam , din oraselul acesta mic, in care locuim cate probleme de sanatate iti pot crea o saritura in apa…intr-un moment cand poate sa iti fie fatal.Atrage dupa ea…multe necazuri…Nu stiam …dar am invatat “pas cu pas” ce implica, cum trebuie ingrijita o persoana cu acest fel de probleme…Cand mai apar si cele de genul pe care le are Claudiu-fiul meu acum…parca te “dai cu capul de un zid” nu ai voie sa cazi…trebuie sa privesti cu incredere inainte…El este un luptator! asa imi place sa il numesc! Noi cei de langa el”oastea” …Va multumim caci sunteti alaturi de Claudiu! Suportul pe care i l-ati oferit este de nepretuit!
    Intr-o zi mare…cuvintele mele sunt mici pentru ceea ce ati facut pentru fiul meu!
    VA MULTUMESC DIN SUFLET!

  6. Am revenit cu noutati. Astazi i-au scos drenul de la operatie.Nu se stie inca , cat il vor mai tine in spital.La fiecare pansat, in fiecare zi ei au intrebat(Claudiu si tatal lui) cum merge? Li s-a spus ca bine pana acum.Maine vor face o intrebare profesorului-dr. . Dcaca nu ati fi participat la aceasta campanie Claudiu …noi…nu am fi facut fata!
    Dojo, Arhi : VA MULTUMI DIN SUFLET!
    Tuturor celor care ati fost alaturi de Claudiu la aceasta”noua incercare”:VA MULTUMI DIN SUFLET!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.