Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

10 dorinte care au ramas dorinte

Mă scoate Tomatina din lene (săr’na don’şoară) şi mă întreabă care-s alea 10 dorinţe care-mi sunt neîmplinite. Din alea mari şi arzătoare, aşa cum avem noi ăştia cu două picioare şi un suflet prea băgat în seamă.

Şi am crezut că e uşor să fac lista, că doar orice om pe lumea asta are măcar 100 de dorinţe mereu de realizat. Şi uite că nu este. Probabil singurele dorinţe pe care le consider eu de neîmplinit şi la care am renunţat, sunt cele ‘oprite’ de moarte. Deh, cu asta nu te poţi juca. Deci, dacă mă gândesc că mi-ar fi plăcut ca bunicul meu să se bucure odată de strănepoţi, s-a cam dus în fericire planul, că din păcate şi-a mutat domiciliul pe Rusu Şirianu (timişorenii ştiu despre ce vorbesc).

În rest, REFUZ să accept că nu se vor împlini.

Mi-aş dori să mă antrenez mai departe şi să primesc într-un viitor centura neagră. Mi-s la mijlocul drumului. Sunt sănătoasă şi poate că voi re-simţi dorinţa de a rupe totul şi de a mă vedea în acel moment ce va demonstra că am străbătut mult drum şi mai am hăt bine. Mi-aş dori să vizitez Japonia şi sper să ajung şi acolo.

Mi-am dorit multe lucruri şi pot spune, mulţam cui o trebui, că mi s-au cam împlinit visurile. Drept este că am tras ca neomul şi chiar am tendinţa să mă înfig ca un bulldog într-o treabă pentru care am pasiune. Nu doresc multe chestii în general, dar, când mi se pune pata, văd doar acel ‘ţel’ şi de obicei cam ajung acolo.

Dacă nu, se cheamă experienţă de viaţă şi mergem mai departe.

Vor fi multe dorinţe în viitor, sper doar să le bifăm pas cu pas.

Iar tu, Tomatino, chiar ai nevoie de un consult la ‘pisălogul’ dojo, că nu mi-s plecată decât de juma’ de an şi ei deja tot felul de gânduri ciudate. Las’ că ţi le scot din cap. 🙂

Deci, onoraţi cetitori .. voi ce dorinţe nu aţi realizat încă? Sper că nu multe.

Daca ți se pare interesant, un share ajută mereu. Mulțumesc.
dojo
dojo

Fost om de radio, transformata in karatista si apoi web designer. Am o firmă de online marketing si mi-am redeschis un webmaster forum.

Articles: 1761

21 Comments

  1. Singura-mi dorinta care ar inlocui orice 10 dorinte din lume pt mine ar fi sa il rog pe D-zeu sa imi aduca mama inapoi….ca tare mi-e dor de ea uneori…..cred ca pierderea ei a fost cel mai greu moment din viata mea!

    • He he, nu mi-s fan de Apple, iar telefoanele mai destepte decat mine ma lasa rece. Deci poa’ sa fie si iPhone 1732, ca tot aia este 😀

  2. Imi cam place subiectul. Imi plac foarte tare si dorintele Tomatei cu Scufita, insa cel mai mult imi place atitudinea ta, Dojo! Tot respectul! As putea sa preiau si eu leapsa asta pe blog?

  3. The sky’s the limit, eh?

    Na ca mie nu-mi place modul asta de gandire.

    Am vrut sa fiu inalta. Am 1.64 si-s deja la jumatatea distantei dintre 25 si 30 de ani. Nu stiu prin ce minune as putea sa ajung la peste 1.80 (fara sa fiu urcata pe tocuri, platforme, scaune sau orice altceva). Da, stiu ca se pot lungi oasele si da, m-am gandit s-o fac si pe asta, oricare ar fi consecintele (pentru sanatatea mea sau pe plan financiar). Dar nici asta nu poate sa ma ajute cu macar 15cm… si n-am fost niciodata genul de persoana care sa spuna ca “e bine si asa nu foarte bine cum e”. Am vrut sa fiu acrobata si contorsionista.

    Am vrut sa ajung sa castig si eu vreo medalie pe la o internationala de mate sau fizica. Am vrut sa fiu cineva in sensul in care Stephen Hawking e cineva.

    Sunt o tona de chestii care nu se vor intampla pentru ca nu am nici corpul si nici creierul pe care mi le-am dorit (si mi le-am dorit cu atata disperare) cand eram mica.

    • Ana, astea nu-s dorinte realizabile, deci nu ar trebui sa te stresezi. Si io mi-as fi dorit sa fiu frumoasa. Ei bine, nu-i cazul. Si nici geniala nu sunt, dar nici proasta satului. 😀

  4. Ei bine dacă tu îți dorești să ajungi în Japonia, eu vreau musai să bifez Noua Zeelandă înainte să închid ochii. :)) Bine, scopul meu e să văd lumea-ntreagă, dar asta-i partea a 2-a …
    Eu am zeci de dorințe mici și mijlocii, unele mari, pe care le am scrise într-un carnețel drăguț și pe care le bifez de fiecare dată când s-au îndeplinit. Vara asta am deja câteva la activ. 🙂

  5. Nu m-am facut doctorita asa cum visam cand eram mica 😀 In rest nu stau chiar prost la capitolul asta. Iar ce nu s-a indeplinit pana acum, e clar ca se va indeplini in viitor. Nici la 90 de ani n-ai voie sa te impaci cu nici o idee!

  6. Ai ceva dorinte de indeplinit si sper sa le indeplinesti cat de curand pentru ca asa este frumos, sa lupti pentru ceva. Eu cel mai mult mi-as dori sa plec in lume, sa vad fiecare oras in parte. Cred ca este cea mai mare dorinta a mea de pana acum si sper ca la batranete sa o indeplinesc. 🙂

  7. Eu nu am ramas cu multe lucruri neindeplinite ce tine de viata! Poate ar mai fi un job bun in turism.
    Si in materia de calatorii, am in jur de 100 pe lista, dar nu sunt nerealizabile, indeplinesc in fiecare an din ele! vb ta, doar moartea ne poate opri ….

  8. Eu vreau sa ajung la NY si pe o insula exotica. Si daca nu castig la vreun concurs sau la loto, nu am sanse, prea curand…

  9. Cred ca sunt la fel ca tine, cand vreau sa fac ceva… fac. Prima dorinta si cea mia mare a fost sa lucrez pe calculator 9 dorinta pusa la 7 ani ) si uite unde am ajuns.

    Cheers!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.