Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Din nou la SMS

Anul trecut am făcut live blogging de la Social Media Summit, din simplul motiv că am putut tasta atât de repede, plus că mă scoate din minţi ideea de a da numai pe twitter frânturi. ‘Ăla micu’ şi-a făcut datoria cum trebuie, aşa că anul ăsta revenim în aceeaşi formaţie la eveniment.

Tocmai ce am primit invitaţia GRATIS de la organizatori (evenimentul este gratis, deci nu sunt eu mai cu stea în frunte) şi am confirmat-o. Miercuri 12 octombrie ‘mustăria’ Dojo Design se va închide pentru a participa la eveniment.

Nu sunt mare fan de social media, dar oricum am de învăţat destule. Să nu mai vorbim de faptul că mai dau de oameni pe care nu i-am văzut de hăt bine, plus că, dacă se aliniază astrele, poate reuşim eu şi Bobby să stăm la o vorbă, că ne tot ‘ocolim’ de vreo 4 ani, deşi de pe atunci ne-am cunoaşte.

Dacă aveţi deci drum prin Vest, haideţi la o poveste despre social media. Dacă sunteţi din oraş, clar că nu ar fi frumos să lipsiţi, mai ales că nu costă participarea şi, dacă e să mă iau după ce a fost anul trecut, evenimentul a fost foarte reuşit (şi, ca orice pişcotar, vă pot spune că şi mâncarea a fost mişto de tot).

PS: cred că trebuie să mă tund, că arăt ca muma pădurii cu freza asta. S-or speria ‘spicării’ de mine.

PS2: detalii mai multe şi mai coerente pe pagina SMS.

Daca ți se pare interesant, un share ajută mereu. Mulțumesc.
dojo
dojo

Fost om de radio, transformata in karatista si apoi web designer. Am o firmă de online marketing si mi-am redeschis un webmaster forum.

Articles: 1761

5 Comments

  1. Pai haida! Pune freza la punct si distractie placuta! Asteptam sa ne povestesti tot. Eventual niste poze 😀

  2. wow,ce bine ca ai revenit in tara si ne ti la curent cu evenimente:D,cred ca particip si eu ,ma pun sa citesc unde,ce si cum ;).mersi mult

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.