Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

La final de SMS

Azi am făcut mare ‘seo spam’ cu articolele despre Social Media Summit Timişoara. Am fost acolo şi anul trecut, era clar că nu pot lipsi la această ediţie. Au fost mai multe ‘serii’, 3 mai exact, de cuvântări, oameni experimentaţi sau îcepători, unii mai comici, alţii mai serioşi. Aveţi toate ‘comunicările’ fiecărui vorbitor în parte, pentru a vedea ce s-a discutat. Am încercat o mică transcriere, dar nu e chiar uşor să tastezi cu diacritice în timp ce oamenii ăştia povesteau. Şi, deşi am io debit ca Amazonul, nici cu ei nu mi-a fost ruşine 🙂

Toate cuvântările au fost mişto de tot. Am râs la Ovi şi la Bogdana, alţii au fost succinţi şi serioşi, dar mi-au dat senzaţia de oameni ce ştiu despre ce vorbesc şi care s-au profesionalizat bine de tot. Sunt mândră ca o curcă de faptul că am avut un ‘panel’ de timişoreni (get beget sau ‘importaţi’), care au fost simpatici şi bine pregătiţi.

Trebuie să revin la fiecare articol să pun link către oamenii respectivi, că aşa e frumos. Am postat la foc continuu, aşa că nu am avut prea mult timp de chestii organizatorice. Netul şi mini-ul meu nu s-au pupat chiar bine în prima parte a discuţiilor, s-a simţit o superbă creştere de ‘potenţă’ pe la jumătatea zilei. Nu vreau să ştiu cum s-a simţit ‘linia’ respectivă cu atâţia consumatori de net pe coama ei.

Ştiu că unii detestaţi fazele de mulţumiri, dar e normal să scrii şi despre asta.

Revista Biz este ‘făptaşă’. Marta Uşurelu are o energie de zici că-i pe Duracell. În seţiunea de sponsori i-am avut pe Staropramen (bere pe care eu şi ‘sorele’ chiar am şi consumat-o cu mare plăcere) şi Danone. Mulţi s-au servit din produsele puse la ‘consum’. Sper sincer că nu le-au combinat 🙂 Tot la secţiunea ‘fără ei nu mergea’ îi amintesc pe Digital Star şi, clar, Hotel Timişoara. Nu ştiu cine mai este de menţionat, oricum mulţumim de eveniment. A fost frumos, bine ‘populat’, bine organizat. Şi mâncarea a fost mişto, că doar faci foame de la atâta social media.

Din ce am înţeles, va fi încă un eveniment similar la Cluj pe 14 decembrie. Baftă celor care pun umărul la aşa ceva şi felicitări încă o dată vorbitorilor. A fost o zi petrecută foarte fain.

Dacă nu aveam de lucru, acum rupeam berile cu blogărimea, dar s-or descurca şi fără mine.

Plăcute poveştile (scurte sau nu) cu Bobby, Elena şi Andrei. Mă bucur că în sfârşit ne-am cunoscut 🙂

PS: mulţumiri celor care au promovat aceste articole pe facebook şi pe twitter. Rămân datoare.

 

Daca ți se pare interesant, un share ajută mereu. Mulțumesc.
dojo
dojo

Fost om de radio, transformata in karatista si apoi web designer. Am o firmă de online marketing si mi-am redeschis un webmaster forum.

Articles: 1761

8 Comments

  1. fain ca te-ai distrat,am vrut si eu sa ma inscriu sa merg,dar stiam ca nu pot in ziua de 12 asa ca am lasat-o balta,oricum mersi pentru posturile despre ce s-a discutat la SMS:D

  2. Felicitari, Ramona ! Ai facut un tur de forta si ai surprins pentru noi ce s-a spus mai important pe acolo, ai suprins atmosfera si tendintele din blogosfera romaneasca, ne-ai trezit la realitate. Multumim !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.