Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Social Media Summit Timisoara: Costin Cocioaba

Brandul personal in blogging

Este blogul tau produs vandabil?

Întrebări: Cine eşti? Ce vrei? Ce faci? De ce am nevoie de personal branding? asta înainte de a te apuca de blogging

13500 bloguri active.

Ieşi în evidenţă cu ceva şi lumea va memora chestiile acestea. Oricum vei fi un brand, deci e bine să controlezi treaba asta.

Ce face diferenţa? Conţinutul.

Se face o prezentare a modului în care lumea îi vede pe unii bloggeri. Bobby, Zoso, Manafu etc. Relevant despre cum vede lumea bloggerii respectivi.

Mare schimbare la Alex Negrea; nu s-a lipit de BCR ci mai mult de social media. Piticu e neglijent cu branding-ul personal.

Trebuie să te îngrijeşti de imaginea ta online. Stabileşte diferenţa între tine şi ceilalţi.

Comunică-ţi valorile cu orice ocazie.

Daca ți se pare interesant, un share ajută mereu. Mulțumesc.
dojo
dojo

Fost om de radio, transformata in karatista si apoi web designer. Am o firmă de online marketing si mi-am redeschis un webmaster forum.

Articles: 1761

5 Comments

  1. “Comunică-ţi valorile cu orice ocazie” as adauga “cu riscul de a-ti face dusmani;-)”

    “Ieşi în evidenţă cu ceva şi lumea va memora chestiile acestea” : din pacate iesirea in evidenta ca scop in sine provoaca pagube acolo unde continutul generat este in defazaj cu valorile personale . Nu ne putem minti pe noi insine . Nu pentru multa vreme.

  2. DOJO ..eu fac seo cand comentez …pe un blog dar crede-ma ca am doar cateva bloguri pe care fac asta….pentru ca doar astea imi plac…..nu vreau sa te laud dar al atau este unun dintre cele care il citesc…si imi place:)…

  3. […] Costin Cocioabă şi-a construit prezentarea în jurul rezultatelor acestui mic sondaj. Am aflat despre el că-i plac pisicile, că are gusturi faine la femei şi că e fan Nikon. Şi că e mai bine să alegi tu cum vei fi văzut în online decât să stabilească alţii asta pentru tine. Şi altele, aici. […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.