Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Baieti, acum de voi depinde …

De câteva zile am început să vorbim ceva mai des despre un sport uşor ‘ignorat’ de multe publicaţii şi chiar de televiziuni (bun, majoritatea îs ignorate, în afara fotbalului) – rugby. Şi stăm cu ochii pe băieţii de la RCM Universitatea de Vest Timisoara, pentru că în 3 decembrie, la Alba Iulia, vor încerca să-i lase pe locul doi pe cei de la CSM Stiinta Baia-Mare.

Finala Cupei României Roşia Montană Gold Corporation se va juca peste câteva zile, începând de la ora 13. Intrarea la meci este liberă şi spectatorii cu noroc pot pleca de acasă cu nişte premii de la tombolă. Din partea dojoblog Cosmin va pleca spre Alba-Iulia, cu un slogan nu neapărat original, dar foarte relevant pentru ce vrem noi în 3 decembrie: Timişoara nu uita, astăzi vrem victoria. Există o întreagă echipă de suporteri timişoreni, câştigători în concursurile organizate de bloggerii de la noi din oraş. Felicitări tuturor şi STRIGAŢI TARE 🙂

Pentru toţi suporterii din Timişoara (şi cei care nu pot pleca la meci), putem să le dăm ‘bătaie’ băimărenilor pe Facebook (că tot suntem campioni pe like-uri). Se pare că tot noi conducem ostilităţile, sperăm că vom avea câştig de cauză şi în weekend.

Vă puteţi declara dragostea faţă de clubul nostru şi pe pagina lor de facebook, care strânge tot mai mulţi fani.

Nu mai rămâne decât să ne încurajăm echipa şi să ne bucurăm de victorie. HAI TIMIŞOARA!

Daca ți se pare interesant, un share ajută mereu. Mulțumesc.
dojo
dojo

Fost om de radio, transformata in karatista si apoi web designer. Am o firmă de online marketing si mi-am redeschis un webmaster forum.

Articles: 1761

4 Comments

  1. Pff, ce mi-ar fi placut si mie sa fac rugby. Paradoxal, in orasul de unde sunt, echipa de baieti a fost desfiintata, in detrimentul unei echipe feminine.

  2. Nu am citit tot articolul dar imi e dor de acea zi cand am fost pentru prima oara pe un stadion la un meci de rugby

  3. hai cu Timisoara, desi de loc nu is din Tim. dar majoritatea timpului il petrec aici.
    PS: vedeti ce noroc avem noi facebook-ul asta…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.