Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Facem si noi niste teste?

Acum câteva seri am avut ceva ‘încleştări’ cu HostGator din cauza unor erori pe învăţăm.net, cauzate de serverul care probabil e ‘over-sold’ în disperare. După ce i-am băgat unde trebuie la ideea lor de a lua un dedicat pentru câteva sute de unici pe zi, am luat un cont la webfactor şi am transferat forumul acolo. Oamenii de pe site spun că merge mult mai bine.

Rugămintea este să mă ajutaţi şi voi la testul ăsta: să comparăm cum se mişcă dojoblog-ul (ce-i tot pe serverul vechi) şi învăţăm.net, acum pe webfactor. Eu resimt nişte diferenţe în bine, dar nu aveam nici căderile şi ‘lag-urile’ despre care vorbeaţi voi, deci nu mi-s chiar cea mai în măsură să decid.

Dacă e mai OK cum merge forumul, mut în weekendul ăsta şi blogul pe webfactor.

Săru’mâna în avans

Daca ți se pare interesant, un share ajută mereu. Mulțumesc.
dojo
dojo

Fost om de radio, transformata in karatista si apoi web designer. Am o firmă de online marketing si mi-am redeschis un webmaster forum.

Articles: 1761

26 Comments

  1. sincer chiar ma gandeam ca ai modificat ceva dupa ziua in care nu prea am reusit sa intru pe forum deoarece se simte bine timpul de reactie al serverului…

  2. Eu tropai de pe G reader. Blogul se incarca pana numar la 10, forumul pana numar la 3-4….

    Am bagat si eu de seama ca in ultima perioada blogul ti se incarca destul de greu. Pentru mine nu e o problema, dar mai sunt unii grabiti care sunt atenti la secunde. Sper sa iti foloseasca acest comentariu ca sa iei hotararea corecta.

  3. Se incarca greu. Am net bun acasa si ia cam mult sa ma mut de pe o pagina pe alta pe blogul tau.

  4. La mine invatam.net mereu s-a incarcat foarte rapid.
    Oricum cred ca prin trecerea pe hosting romanesc se va rezolva problema peering-ului.

  5. Sincer se incarca considerabil mai bine. Am auzit deja destul de multa lume ce se retrage de la HostGator din diferite motive…

  6. Mie mi se încarcă instant în ambele locuri. Şi eu tot la hostgator am site-ul de citate şi am avut nişte probleme acum vreo săptămână. La fel, se încărca super greu site-ul. Oricum, văd că şi-au revenit acum şi totul e ok. Sper să rămână aşa

  7. Se misca de 10 ori mai bine pe host romanesc decat pe hosting international . Una e cand vizitatorul intra instant pe site , si alta cand vizitatorul traverseaza mari si tari in asteptarea incarcarii site-ului . Ai blog sau site romanesc hosteaza-l in romania !

  8. Dojo mutaaaaaaaaaaaaaa blogul pe hostul celor de la webfactor,ca disper deja cum se incarca:D , really e diferenta foarte mare ! 😉

    • Am mutat momntan blogul si invatam.net. Voi muta si creditgreu zilele astea. Am luat g2 (vreo 52 de lei pe 3 luni).

  9. Se misca impecabil acum. Baietii de la wf sunt profi, sunt client de cativa ani si nu am avut niciodata probleme. Iar atunci cand mi-am facut singur probleme :), m-au ajutat.
    Nu prea te-am inteles eu de ce ai ales hostgator in detrimentul firmelor romanesti, atata vreme cat targetul tau e Romanica.

  10. Pentru ca pe siturile in engleza aveam lagging de pe Romania. Asa ca am avut 2 reselleri, pana am mutat totul pe HG

  11. Iti vand un pont, pentru siteurile in en. eukhost. Am un cont reseller la ei si se misca impecabil. Iar suportul e senzational. Putin scumput, dar merita toti banii. Singurul inconvenient: au dezactivat functia php mail pentru a preveni spamul.
    Sunt peste hostgator cu mult, si cel mai important, nu fac overselling. De fapt, nici tu nu poti face din contul de reseller.
    Si ete cum m-am trezit eu in topul comentatorilor 😀

    • He he, munca nu gluma 🙂

      Saru’mana de pont. Voi casca ochii si la ei, poate e momentul sa mai mutam una-alta.

  12. astia de la hostgator sunt putin cam …. Exagereaza cu sutele si miile de site-uri pe acelasi server. Normal ca se intampla sa crape. Ma rog, eu recomand bluehost, n-am avut deloc pb cu ei. Sunt cei mai buni cand vine vb de hostat mai multe site-uri, ca pret si viteza sunt optiunea mea nr 1, chiar daca au hostul in US

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.