Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

La patru ace printre morti

Cum serile sunt mai ‘plictisitoare’ uneori, am devenit mare consumator de seriale. Bun, asta e o problemă veche, dar trebuia şi eu să încep cumva. Printre cele care mă atrag, sunt tot felul de murder mysteries şi chestii din alea cu morţi şi legişti, gen Bones, CSI etc.

Şi observ o chestie, care mă cam amuză. Acu’ bănuiesc că-i treabă de ‘regie’, dar oricum mi se pare suspect. Deci în îmbrăcate damele astea prin morgă pe acolo sau când merg pe teren să-l culeagă pe unul vărsat în cele 4 zări, de zici că au treabă la Ateneu. Pantofi cu toc imposibil, rochii sau bluze cu decolteu ‘aerisit’, mai o bijuterie, deh, chestii de fineţe.

Madama e medic legist. Deci are treabă cu diverşi răposaţi, cărora puţin le pasă cine îi taie pe masă şi le studiază una-alta.

Exhibit B:

Echipa din Bones. Acu’ nu apar toate damele îmbrăcate sexy, dar apar uneori de zici că ies pe traseu. Aceeaşi ocupaţie gustoasă: cauţi prin tot felul de resturi umane, aduni oase, creşti gândaci pentru a determina timpul morţii etc.

Sper sincer că e doar fază din asta de ‘regie’, că nu pot înţelege în viaţa reală, de ce te-ai chinui pe tocuri cu haine din astea, când poţi arunca pe tine nişte ‘scrubs’ şi ai terminat discuţia. Nu mi s-au părut mai puţin atractivi ăia din Grey’s Anatomy, care umblă tot în izmenele lor albastre, de cât indivizii ăştia care-s la muncă de parcă-s la Fashion Week.

Este chiar foarte posibil ca eu să fiu aia dereglată, în condiţiile în care nu deţin haine de ‘gală’ şi ador să lucrez din trening. 10 ani am lucrat la radio şi am umblat în ‘blugi’ şi ‘adidaşi’, fără vreo problemă, acum, că lucrez de acasă, nu vă imaginaţi ce seducătoare sunt în şlapi şi pantaloni de ‘casă’. Chiar cu dereglările mele şi tot mi se pare exagerat să mergi ca la Operă să diseci diverse personaje. Sau, după cum vedeam unele doamne doctor şi pe la noi în ţară, să te preumbli 8 ore prin spital pe ‘toace’ şi cu un halat alb şi hidos acoperind haine elegante. Bun, la faza cu tocurile, cred că toţi bolnavii îşi imaginau diverse moduri interesante de a le înfige pe unde nu răsare soarele, când troncăneau de dimineaţa sau când încercau şi suferinzii să pună geană pe geană.

 

Daca ți se pare interesant, un share ajută mereu. Mulțumesc.
dojo
dojo

Fost om de radio, transformata in karatista si apoi web designer. Am o firmă de online marketing si mi-am redeschis un webmaster forum.

Articles: 1761

19 Comments

  1. =)))) ai un stil de a zice ceva,am murit de ras:D. in schimb ai foarte mare dreptate,e ciudat sa mergi imbracat de gala sa tai un om.. o fi parte din regia lor tampita.. daca ai chef sa razi uitate la californication ;))

  2. La romani as intelege mentalitatea deoarece trebuie sa fim gatite daca ne intalnim cu nu stiu cine. Din cate stiu mersul pe tocuri nu e tocmai placut deci putem deduce ca personalul din spitale, ce recurge la asemenea incaltari o face de ochii lumii. Nu stiu cum e in alte parti dar presupun ca cine isi pune pe primul plan viata va renunta la tocuri, acolo unde e de mers/alergat din loc in loc. Damele din filme/seriale sunt “obligate” sa dea bine pe sticla. Nu ne`am mai uita la CSI daca nu vezi un sfarc nu ?

    • Depinde de persoana. Mie mi se pare foarte placut mersul pe tocuri 🙂 Uneori port tocuri prin casa (de fapt mai des decat pe afara, ca mi-e mila de sandale si nu vreau sa le stric). Mi-e asa comod incat pot face podul din picioare purtand toace de 12-15cm 😀

  3. Bolnavii cred ca au alte imaginatii cu fetele pe tocuri dimineatza…adevarul ca si ele se imbraca parca in ciuda____.
    nu vreau sa ma gandesc la aia care fac operatii pe un anumit membru si care nu au voie sa aiba erectie, ce fac ei cand vad fetele alea elegant imbracate si pe tocuri….
    Ok, poate am imagineatie de om bolnav, pt ca saracii de ei, in covalescenta fiind , numai la asta nu se gandesc ei 🙂

    In rest eu mai urmaresc, House MD, fringe, californication, a gifted man, grey’s anatomy…

  4. E clar ca actorii trebuie sa arate bine, imbracati elegant etc. ca sa fie producatorii siguri ca filmul are audienta cat mai mare.

    P.S. Rizzoli & Isles e pe aceeasi idee daca iti plac aceste seriale.

  5. asta ca asta, sa zicem ca doamnele se respecta si tin la aspectul lor. da’ ce ne facem cu demoazelele care se trezesc dimineata langa cate un el superb si ele arata ca dupa o sesiune de make-up. Nu pot s-o uit la Jennifer Love Hewitt in serialul caruia nu mai stiu cum ii zice acuma, cand se trezea langa sotu’su si era machiata ca pentru a merge la bal, inclusiv cu gloss pe buze. ;)) si nu e singurul exemplu.

  6. Of, nu v-ar plăcea filmele dacă ar fi altfel. Plus că nu peste tot vestimentaţia e atât de ignorată precum în România.

    • Alex, in Romania nu mi se pare ignorata. Mi se pare ca are importanta exacerbata. Nu am vazut atata preocupare ca la noi prin SUA de pilda. Acolo lumea umbla ‘lejer’. 😉

  7. Da, parca nu ar mai fi atat de faina Emily Deschanelin adidasi si in blugi,sau Emily Procter, sau mai stiu care dama care scotoceste printre oase sau jongleaza cu diverse substante de laborator 😛

  8. Da, fashion exagerat..(dar daca ‘madama’ are platfus si medicul i-a recomandat sa poarte tocuri? :))

  9. E questie de regie, clar. Cel mai bine vezi la cum sunt îmbrăcați actorii din filmele de Bollywood. Arată tot timpul de parcă au colaborat scenariștii cu jumătate din consultanții de modă masculină de pe Pământ. Numai că sunt cazuri în care actorul e îmbrăcat la costum, dar își cântă în vârful muntelui iubirea față de aleasa inimii sale.

  10. Exagereaza si ei un pic, probabil ca da mai bine sa vezi o duduie doctor pe tocuri de cin’spe si imbracata de la Prada, decat o mamaita in halat plina de sange 🙂
    Ca tot veni vorba de seriale cu doctorasi, am inceput sa devorez House MD, e dedeparte unul dintre cele mai misto seriale de gen. Iar Hugh Laurie e de-a dreptul magistral. Nu degeaba e unul dintre cei mai bine platiti actori din seriale (am inteles ca incaseaza vreo 700.000 pe episod)

  11. Incearca Revenge, episoadele 1-3 o sa-ti jigneasca inteligenta dar fi atenta la costumatii. Merita din plin! de la episodul 4 incepe sa devina mai palpitant.

  12. Exista o serie (Expertii-Miami i se spune pe aici) in care “madamele” de la politia stiintifica merg “la locul crimei” sa culeaga probele (uneori locul crimei fiind o chestie improscata rau de tot cu sange si alte feluri de substante colorate) in taior / pantalon alb intens si catarate pe niste tocuri de nici pana la coltu’ strazii nu te-ai putea tu , ca om real de normal, nu te-ai imagina mergand . Dar asta aste, vrem arta , avem arta!

  13. […] cum comentam deja în alt articol, madama e îmbrăcată de parcă trebuie să cineze cu Obama, dar din fericire are între urechi destul material util. Drept pentru care ne uimeşte în fiecare […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.