Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

20 de mii de comentarii – asta e pentru voi

Am observat cu mare plăcere că Dojoblog-ul are 20.000 şi mai mult de comentarii. Pentru că este meritul VOSTRU, doresc să vă mulţumesc şi să sper că veţi continua să vă exprimaţi opiniile, aşa frumos şi civilizat, cu o faceţi. Nu cred că am şters 10 comentarii în aceşti 4 ani şi jumătate, ceea ce dovedeşte că am comentatori educaţi şi buni.

Săru’mâna.

Daca ți se pare interesant, un share ajută mereu. Mulțumesc.
dojo
dojo

Fost om de radio, transformata in karatista si apoi web designer. Am o firmă de online marketing si mi-am redeschis un webmaster forum.

Articles: 1761

40 Comments

  1. Multumesc si eu pentru articolele bune si la subiect pe care le scrii asa de frumos. Imi place pe blogul tau deoarece ai reusit sa impui niste reguli unde comentatorii nu arunca cu injurii, noroi…daca un comentator are o alta parere, e un respect reciproc intre toti. Pozele pe care le faci si pui imi largesc orizontul care la mine este putin mai limitat. Sunt subiecte la care nu comentez caci ma depasesc , le citesc si mai invat si eu cate ceva.
    La cat mai multe atricole interesante! La cat mai multe comenarii si unici pe blog!

  2. Numarul meu de comentarii e sub 1% din cei 20005 :D, ai vreo statistica cu fiecare user? 🙂

  3. La cat mai multe articole ca sa avem ce comenta … dar uneori sunt atat de bune ca nu prea mai e nimic de comentat.

  4. Felicitari pentru popularitate :). Numarul de comentarii se reflecta in calitatea articolelor.

  5. Eu te citesc sa fac si un backlink dar imi place ceea ce gasesc aici zilnic,sincer am doua bloguri care le citesc frecvent unu e al tau!

  6. he, he, am cu vreo sută de postări mai puțin ca tine, și vreo 10.000 de comentarii mai puțin :)) ești bună, măi Dojo, scoți comentariul din om măiestrie 🙂 La mai multe și la fel de comentabile!

  7. Si de la mine ai o contributie acceptabile la acel numar! Felicitari pentru el! Sper sa faci in curand 100.000!

  8. Este un numar impresionant de comentarii si asta nu e de mirare, pentru ca articolele sunt de calitate, merita sa fie citite si comentate.

    • Ba pardon, draga Oana, io’s haterul de serviciu al blogului. Doar ca Dojo nu prea imi da ocazia sa ma desfasor, ceea ce face sa se iroseasca stive de sentimente negative neimpartasite.

  9. Fiindca eu te-am descoperit ceva mai tarziu (nu stiu sa se fi facut macar trei luni), pot sa-mi asum meritul “virgulei” din “20,005” ?

  10. COngrats. A crescut frumos blogul tau. Iar daca ai comentarii, insemna ca lumea apreciaza ceea ce “debitezi” tu:) . Deci, meritul e al tau.

  11. Încă puţin şi fac şi eu… 10 000 🙂 Mai e cale lungă până la 20 000. Dar aici se observă cine scrie cu adevărat bine, cine scrie cu adevărat interesant şi cu priză la public. E doar meritul tău că ai ajuns la numărul ăsta.

    Felicitări! 🙂

  12. Felicitari si sper ca vei creste cat mai mult posibil cu ajutorul oamenilor si bineinteles cu articolele pe care tu le postezi pentru noi.

  13. Chiar citesc toate articolele scrise de tine, un comentariu cinstit nu l-ai aprobat, preferai un comentariu gen doar “Felicitari Ramona! Uhuu!” Not nice! A fost un comentariu sincer in care am strecurat si felicitari. Oricum, blogul arata super, mai ales dupa ce ai schimbat tema. Bafta in continuare! 🙂

  14. Felicitări, şi eu am aproape 10.000 de comentarii, adică vreo 300 şi ceva. Nu mai e mult până la 10.000, nu ? Sunt optimist 😉

  15. Felicitari pentru realizare. Acest numar de comentarii a fost generat de articolele de calitate pe care le scrii. Asadar, meritul este al tau. Mult spor in continuare si astept articolul in care sa ne prezinti cele 100 000 de comentarii de pe blog.

  16. la cat elan, daruire si sfaturi pentru incepatori ai desfasurat aici, ai atins o cifra meritata si muncita. felicitari si la mai mare!

  17. 20.000 comentarii valide alaturi de 186.000 comentarii spam. Daca nu exista Akismet aveai ceva treaba cu moderarea comentariilor lansate de roboti.

  18. Felicitari pentru articole, de aici si comentariile numeroase pe care le ai. Eu tocmai ce te-am descoperit si cu siguranta imi voi aduce si eu aportul la comentarii 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.