Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Happily Divorced

Acum niște ani urmăream la televizor The Nanny, cu Fran Drescher în roul principal. Povestea era simplă: proaspăt „cadorisită” cu ”papuci” de logodnic, fără job și fără alt prospect, trece podu’ din Qeens în Manhattan, unde bate la poarta unui „brownstone” să vândă cosmetice. Se nimerește ca musca în lapte exact când familia lui Sheffield (mare producător de spectacole pe Broadway) era în minus cu o bonă pentru cei 3 copii. Long story short, vorba francezului, rămâne „nanny” și așa merge tot serialul.

Recunosc că mi-a plăcut și pe atunci, l-am revăzut acum câțiva ani și cred sincer că eu un sitcom la care mai și râzi (spre deosebire de toate leșinatele de seriale de acum la care cel mult zâmbești).

Pentru cei care-și amintesc serialul chiar parțial, ea e tanti aia cu vocea nazală.

La cât am râs la serialul anterior, era normal ca, imediat ce am observat cine e în rolul principal, să-i dau atenție și proaspătului Happily Divorced.

Și aici povestea este simplă. Fran este „florist” și măritată de 18 ani cu bărbatul ideal. Asta până când, într-o noapte, acesta îi mărturisește că este gay. Deci trebuie să divorțeze și să-și găsească fiecare fericirea cum poate. Dacă vi se pare ciudată „intriga”, aflați că a trecut prin faza respectivă în viața personală. Curat „noroc”.

Pentru că este încă recesiune și să te muți cu tot calabalâcul dintr-un loc în altul nu e chiar ușor, Fran și Peter decid să locuiască împreună, chiar dacă nu mai form în același pat. Cu toate că relația este foarte bună, apar tot felul de probleme din noua situație.

Peter trebuie să își găsească dragostea, după ce aproape 2 decenii a fost însurat cu o femeie, iar Fran revine pe „piață” la 40+ de ani pentru a-și găsi pe cineva cu care să îmbătrânescă, de preferat fără alte surprize.

Pentru iubitorii serialului The Nanny, există câteva scene în care apar actorii ce i-au „întrupat” pe Sylvia (mama lui Fran Fine) și Mr. Sheffield. Asta așa ca o cireașă pe tort, zic.

Nu dau note serialelor, dar pe acesta chiar îl recomand, dacă e să vă relaxați puțin și să mai râdeți, pe cât se poate. E comic, plăcut și sunt destule scene care pe mine cel puțin m-au făcut să rând în hohote. Aștept cu mare interes următoarele sezoane, până acum pe netflix am prins doar sezonul întâi.

Daca ți se pare interesant, un share ajută mereu. Mulțumesc.
dojo
dojo

Fost om de radio, transformata in karatista si apoi web designer. Am o firmă de online marketing si mi-am redeschis un webmaster forum.

Articles: 1761

8 Comments

  1. Eu am inceput sa ma uit la el, dar sincer, m-am cam plictisit dupa vreo 10 episoade. Nu mi se pare nici pe departe la fel de amuzant ca “The Nanny”.

    • Cred ca aproape nimic din ce se face acum nu mai e la fel de amuzant. S-or fi prostit scenaristii, or fi ‘mancat’ toate glumele, naiba stie. Dar e ceva mai amuzant decat altele, cel putin in viziune mea 🙂

      • Mie mi se par mai amuzante de exemplu “Melissa & Joey”, “Anger Management”, “Bunheads” (asta daca iti place stilul Gilmore Girls) … asta ca sa nu amintesc de clasicele in viata HIMYM, Big Bang Theory sau Happy Endings.

      • Saru’mana de idei. Din toate astea mi-am bagat momentan nasul doar in Big Bang Theory. Si ala-i chiar funny 🙂

    • Noroc ca s-au implicat cei de la RDS 😀
      @ dojo: The Big Bang Theory e in top 3 seriale din punctul meu de vedere 😀
      Anger Management e la fel de ok, ti-l recomand.

  2. Eu o admir pe femeia asta, mi-o plăcut de ea în Nanny şi mă rog, am mai citit despre viaţa ei. După faza cu soţul ei, a mai avut şi cancer şi a trecut peste cu bine, pentru mine e un model de luptătoare în viaţă 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.