Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Încă un Chopper ..

Mă lăudam prin 2010 că am văzut în Times Square o motocicletă realizată de Orange County Choppers, cei care apar pe Discovery. Realizată pentru Air Force, motocicleta s-a „întâmplat” exact când mă plimbam și eu prin buricul târgului, în Manhattan. Am venit acasă super încântată și l-am zăpăcit pe „soare” cu poveștile mele. Am apreciat mereu lucrările lor de la televizor, dar, când ești la 1 metru de o asemenea minune, realizezi cu adevărat cât TALENT pot să aibă oamenii respectivi. Construite până la cele mai mici detalii, incredibil finisate și .. extrem de valoroase ..

Ei bine, duminică, dacă tot ne-am dus să „referenduim” de aici din NYC, am prins ocazia de a ne lua de mânuță pentru o plimbare prin oraș. Ne-am nimerit pe 5th Avenue și nici nu bănuiam că vom vedea împreună un alt „chopper”.

După o scurtă ședere la Rockefeller Center și prin St. Patrick’s Cathedral (e vis-a-vis), am luat-o „la deal” (cum ar spune rudele mele de la Sibiu) spre Central Park. Și îl aud pe iubi: „ia, uite, ce copaci mișto”.

Cum sunt ceva mai plimbată prin oraș, știam că este Trump Tower (bun, unul dintre ele, că deja am numărat vreo 4 așa scurt) și că arată destul de interesant în interior, plus că poți ieși pe terasă și poți vedea altfel clădirea și zona întreagă.

Absolut încântată că apucă și el să vadă clădirea mai bine, intrăm și-mi pică literalmente fața: aveam în hol încă un chopper, care atrăgea atenția tuturor celor din zonă. Nici nu are cum să nu atragă atenția. Chiar dacă nu ești iubitor de motociclete, nu poți să nu admiri un lucru extrem de bine făcut. Așa că ne-am delectat cu o priveliște de vis și am văzut aceeași încântare pe fața lui iubi, așa cum probabil apărea pe mutra mea în urmă cu doi ani. Nu-i plac motocicletele deloc, dar a rămas absolut impresionat de incredibilele detalii de pe chopper-ul lui Trump.

Donald Trump Chopper

Asta ar fi o vedere de „ansamblu”. Nu am avut răbdare să plece lumea, deci nu sunt chiar poze reușite, dar suficient de OK să se vadă ce trebuie.

Donald Trump Chopper

Roata din spate: lanțul cu „haur”, furca suberb realizată, până și „șaua” are embosat blazonul lui Trump. „Spițele” sunt niște T-uri uriașe, totul este realizat la cel mai mic detaliu.

Donald Trump Chopper

Priviți telescoapele cum sunt, rezervorul este pictat superb, totul „bibilit” la marea artă. Nu dau personal pe spate ca stil, dar lui Trump se pare că-i place să-și arate opulența, așa că motocicleta este exact pe stilul lui.

Donald Trump Chopper

O vedere mai bună spre rezervor și motor. Observați „capetele încoronate” și „diamantele” plasate, plus blazonul de data asta în metal.

Donald Trump Chopper

Și uite că e „proaspătă”, pusă la expoziție de prin februarie.

Donald Trump Chopper

Am fi putut sta 2 zile să ne tot minunăm, la cât este de frumoasă. Chiar dacă mi se pare că în general cei-i place lui Trump e kitsch de-a dreptul, chopper-ul, așa aurit, e incredibil de frumos.

Donald Trump Chopper

Dacă tot intrasem să-i arăt lui iubi ceva din clădire, ne-am rupt cu greu de superba motocicletă și am admirat holul din Trump Tower, la fel de „strălucios” pe cât îi place lui Trump.

Trump Tower Manhattan 5th Avenue

Peste tot sunt oglinzi, așa că totul se reflectă prin ele. Destul de interesant .. asta dacă nu trebuie să urmărești pe careva, că ar fi mai cu cântec.

Vedere ceva mai de sus. Nu am oprit nici la Starbucks, nici la Trump Bar, că suntem turiști sărmani.

Trump Tower Manhattan 5th Avenue

Sper că nu aveți rău de înălțime 🙂

Trump Tower Manhattan 5th Avenue

Am pozat clădirile din zonă de pe terasă.

Trump Tower Manhattan 5th Avenue

Apoi chiar Trump Tower.

Trump Tower Manhattan 5th Avenue

Încă ceva „străluciu”, că tot e la modă pe acolo …

Trump Tower Manhattan 5th Avenue

Asta este „căderea” de apă de pe un perete. Nu arată așa de sexy, dar Niki al meu s-a gândit s-o pozeze așa. E de sus, în caz că nu se înțelege ce a vrut poetul să exprime.

Așa, ca de ieșire, încă o poză și v-am lăsat:

Dacă tot are omu’ turn, să se vadă din stradă.

Daca ți se pare interesant, un share ajută mereu. Mulțumesc.
dojo
dojo

Fost om de radio, transformata in karatista si apoi web designer. Am o firmă de online marketing si mi-am redeschis un webmaster forum.

Articles: 1761

8 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.