Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Încă un eveniment pe online în Timișoara

.. și nu doar ..

Am două bloggerițe aproape de suflet (bun, nu doar ele) și mă bucur să văd că au mereu ceva „în cuptor”. Am pierdut destule evenimente de-ale lor,  cu toate plecările mele, dar măcar să vă anunț încă unul care se va desfășura zilele astea în Timişoara, Bucureşti, Iaşi şi Cluj-Napoca.

Pentru că sunt pline blogurile de miștouri la adresa celor care comunică pe online așa cum o fac, iată că măcar studenții implicați în acest proiect: Alina Crâncău, Online Communications Specialist la Farmec, Alexandru Negrea, Social Media Manager BCR , Monica Jitariuc, Head of Social Media la The Practice, Victor Kapra, consultant în comunicare online, Corina Săftescu, profesor asociat la  Facultatea de Știinte Politice, Filosofie și Știinte ale Comunicării din cadrul UVT, Dragoș Alexa, consultant de marketing și strategii de comunicare, Răzvan Baciu, Owner la Compania de Online.

Din ce vorbeam zilele trecute cu Cristina, studenții din an terminal și masteranzii sunt foarte interesați de aceste workshop-uri, așa că presupun că vor avea sălile pline din 29 octombrie până hăt în decembrie (8 mai exact).

Pentru toate detaliile zic că-i bine să stați cu ochii pe situl lor: PRbeta.ro și pe conturile lor de SM: facebook și twitter.

BAFTĂ și la mai mare 🙂

Daca ți se pare interesant, un share ajută mereu. Mulțumesc.
dojo
dojo

Fost om de radio, transformata in karatista si apoi web designer. Am o firmă de online marketing si mi-am redeschis un webmaster forum.

Articles: 1761

One comment

  1. Foarte interesanta initiativa, imi place foarte mult ca este gratis desi oamenii implicati au super reputatie in online.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.