Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Breakout Kings

Pentru că este weekend și ne mai relaxăm la câte un serial, astăzi vă recomand Breakout Kings, un serial cu ceva „pedigree” chiar și pentru că a fost realizat de cei care au pus bazele Prison Break. După cum îi spune și titlul, cam tot pe acolo merge ca și subiect.

Acum avem o echipă eterogenă de pușcăriași, folosiți pentru a-i prinde pe diverși evadați. Pușcăriașii în cauză primesc promisiunea scăderii sentinței cu câte o săptămână pentru fiecare fugar prins, plus mutarea într-o închisoare mai „umană”, dacă unul calcă însă pe bec, sunt din nou încarcerați la „maximum security”, plus că li se dublează sentința. Fiecare episod este un caz pe care ei trebuie să-l rezolve.

Breakout_Kings

Charlie Duchamp este un US Marshal cu probleme grave la inimă, astfel că se teme că va fi mutat definitiv „la birou”, un lucru pe care un polițist iubitor de adrenalină nu și-l dorește. Așa că ideea de a conduce o echipă de pușcăriași, care să rezolve diverse cazuri dificile, apare ca o șansă de a dovedi că nu e chiar inutil.

Ray Zancanelli a fost dat afară din „the force” pentru că în urmă cu câțiva ani, când s-au găsit sume uriașe de bani în locul unei crime, a luat câteva mii de dolari pentru a-i cumpăra fetei sale o mașină. Erau acolo mulți bani, dar s-a „mulțumit” cu suma exactă pentru o mașină. Normal, odată ce s-a aflat despre asta, și-a primit pedeapsa meritată.

Acum este eliberat condiționat și speră să fie reprimit în fostul job, dacă munca sa este suficient de apreciată. El este de fapt cel care vine cu ideea unei asemenea echipe pestrițe, iar Charlie, dacă tot nu are alte oportunități mai strălucitoare, acceptă planul.

Dr. Lloyd Lowery, un fost copil-geniu, a ajuns la închisoare după ce o studentă, căreia i-a prescris medicamente pentru depresie, s-a sinucis. Lloyd, deși incredibil de deștept (absolvent de Harvard, MD, plus phD), este dependent de jocuri de noroc, motiv pentru a scrie ilegal rețete celor care-i cereau asta. A primit 25 de ani de închisoare, dar, în ciuda greșelilor anterioare, este un „profiler” excepțional pentru a rezolva cazurile cu care echipa sa se confruntă.

Erica Reed și-a pierdut tatăl, ucigaș plătit, când un șef de bandă a reușit să pună mâna pe el. La doar 20 de ani, tânăra îi urmărește pas cu pas pe ucigașii tatălui ei și-i ucide pe 5 din 6. A făcut treaba atât de bine, încât poliția a putut-o acuza doar pentru posesie ilegală de armă, deși bănuiesc ce legătură este între ea și „dispariția” respectivilor. Are și o fetiță în viața căreia ar dori să se implice, dar e cam greu, când ești la închisoare. Are o condiție fizică excelentă, insticte de vânător și o experiență bogată în a găsi/ucide „țintele”.

Shea Daniels nu este nici om școlit, nici „bounty hunter”, dar are experiența străzii și completează de minune echipa. El este cel care vine cu ideea numelui echipei și pregătește chiar un logo.

Serialul a rulat timp de 2 sezoane și, în ciuda recenziilor pozitive, a fost anulat apoi. Este simpluț și ușor de urmărit, ideal pentru a petrece un weekend leneș în fața monitorului.

Daca ți se pare interesant, un share ajută mereu. Mulțumesc.
dojo
dojo

Fost om de radio, transformata in karatista si apoi web designer. Am o firmă de online marketing si mi-am redeschis un webmaster forum.

Articles: 1761

7 Comments

  1. Wow. Prison Break e the best! L-am vazut de 2 ori cap coada, de o inteligenta incredibila. Insa abia astept sa il vad pe asta, multumesc pentru recomandare 🙂

      • Prison Break e superb.
        La recomandarea ta am sa vizionez acest serial dar fara doar si poate trebuie sa vezi Prison Break.Este Superb!

      • Prison Break cred ca e primul serial la care m-am uitat. Primul sezon chiar e wow, tin minte ca nu m-am dezlipit de laptop pana nu l-am terminat. Si al doilea sezon e ok, iar apoi nu mai tin minte daca din sezonul 3 sau 4 incepe sa fie mult prea tras de par pt gusturile mele…. Nici macar nu am mai avut rabdare sa il urmaresc, m-am uitat asa pe sarite sa vad cum se termina.
        Breakout king asta pare sa fie simpatic, o sa il iau pt ca si asa tocmai am terminat cam toate serialele la care ma uitam.
        Ai putea sa faci un top 10, sa mai am de unde sa ma inspir :))

  2. Dat fiind faptul ca am urmarit atat PB cat si BK, pot spune ca scenariile seamana destul de mult. Adica lucrurile sunt simple, daca ti-a placut primul, e clar c-o sa-ti placa si celalalt. Ceea ce mi-a placut mai mult la BK a fost distributia, tocmai din acest motiv as indrazni sa spun ca e ceva mai reusit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.