Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Scurte .. de sâmbătă ..

  • O zi ceva mai OK, după multe săptămâni de vreme răhățoasă (bun, să nu anticipăm, poate iar plouă cu spume mai sprea seară). În sfârșit, după ceva timp, mă laud și eu că nu-mi mai e frig constant.
  • A trecut pe lângă mine un Logan roșu (intersecția de la Maria, cum vii de la Catedrala – pentru timișoreni) și s-a dus bine merci pe roșu plin. Adică nu galben roșu, era roșu de vreo juma’ de minut. Chiar trebuie să fac iar rost de o cameră video de pus în parbriz, fac la material „didactic” cu tâmpiții ăștia de-mi pot face emisiune rutieră.
  • Am dus mașina la spălat, că era atât de jegoasă cât nu se poate spune în cuvinte. E curată acum și miroase OK pe interior. Acum mă aștept să plouă, dacă tot am spălat-o. Am io o chestie cu vremea, dacă spăl mașina (înainte era dacă spăl adidașii), plouă.
  • Mâine plec la nu știu ce ștrand acoperit prin Deva, luată pe sus de prietenii mei. Să vedem cum o fi și acolo, poate mai fac poze pe la Cetate.
  • În rest .. mi-e lene de nu vă pot spune, dar mai am niște chestii de lucrat.

Să aveți un weekend frumos. Voi ce puneți la cale astea două zile?

weekedn

Daca ți se pare interesant, un share ajută mereu. Mulțumesc.
dojo
dojo

Fost om de radio, transformata in karatista si apoi web designer. Am o firmă de online marketing si mi-am redeschis un webmaster forum.

Articles: 1761

7 Comments

  1. Eu la munca azi si maine si ma asteapta o saptamana de facut bagaje pentru mutare. Dar imi place planul tau cu strandul 🙂 Bravo prietenilor!

      • Nu ma gandisem sa scriu de data asta nimic 🙂 Cred ca o las sa fie mai personala, mai ales ca nu ma mut singura. Insa e de bine! Multumesc 🙂

  2. Weekend-ul meu a fost plin de munca. Munca, munca, pregatirea licentei samd. Nu m-am putut bucura decat de 2 ore la piscina si a trebuit sa trag tare spre casa sa-mi continui treaba. Vin ele si vremuri mai bune 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.