Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Timisoara e curata: cel mai mare interlop din oras a primit 20 de mii de lei amenda

Chiar cred că începem să trăim intr-un univers paralel pe aici, că nu trec 2 zile să nu ajungi să-ți faci cruci, oricât de nedus la biserică ești în mod normal. Un mare pericol pentru orașul nostru a fost pus cu botul pe labe, un amărât care vinde ziare în oraș a primit amendă de 20 de mii de lei din ăștia noi și firoscoși. Pentru ăia care nu au trecut mental de schimbarea de „monedă” din 2005, ăștia-s 200 de milioane de lei vechi. O sumă pe care, hai să o recunoaștem, orice român o are la saltea.

Ca om cu un business amărât în țara asta, belit permanent cu taxe și tot felul de chestii, cuget că e normal să-ți plătești dările și să-ți vezi de treabă (chiar dacă ce primești de la Stat în schimbul prea multor contribuții este o mare … OK, un deget mijlociu, să nu uit să rămân doamnă). Nenea respectiv are PFA, deci nu lucra la fel de „legal” ca prietenii noștri de prin piețe, care vând țigări și ți se bagă pe suflet mai ceva ca un tanga între fese, că vrei sau nu să le cumperi marfa.

Într-un uriaș exces de zel, autoritățile care deja ne-au curățat orașul de cerșetori, hoți de buzunare și de diverși interlopi (sau, nu l-au curățat? Zău dacă mai știi cu universul ăsta paralel), l-au aranjat pe om cu o amendă mai mare chiar decât cea plătită de fabrica de „caucioace” din oraș, care ne bagă zilnic cancer în oase și pe care numai o bombă atomică o va muta de lângă blocurile noastre. Domnii în cauză au primit 15 mii, drept e că de la altă autoritate, dar comparația rămâne. Se pare că „ziaristul” reprezintă un pericol mult mai mare pentru Timișoara decât ce scot în aer onorabilii, de pute un oraș întreg, în timp ce lor toate „analizele” le ies curate lacrimă.

După cum ziceam, nu te plictisești aici …

Daca ți se pare interesant, un share ajută mereu. Mulțumesc.
dojo
dojo

Fost om de radio, transformata in karatista si apoi web designer. Am o firmă de online marketing si mi-am redeschis un webmaster forum.

Articles: 1761

7 Comments

  1. O fi deranjat el cu ceva pe cineva anume. Altfel nu se explica excesul de zel al autoritatilor doar asupra unora, in timp ce altii sunt lasati in pace.

  2. Am inteles ca nu ar fi luat amenda aia daca nu s-ar fi tras de ciorapi cu “organul”. Daca a facut-o, atunci merita cota parte de amenda pentru asta.

  3. Sunt de acord ca 20 000 RON par prea multi pentru o amenda de genul asta dar unde am ajunge daca nu ne-ar fi frica de lege? Din nefericire, un numar mic de oameni trebuie sa fie exemplele ce-i fac pe ceilalti sa respecte regulile.

  4. e un mod simplu de abatere a atentiei de la ce-i important. din pacate se pare ca functioneaza…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.