Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Ce să vă spun eu despre 2014?

Este acel moment din an, când ne întoarcem privirea spre cele 360 și ceva de zile trecute și încercăm să condensăm totul în câteva cuvinte. Să dăm verdicte (a fost sau nu un an bun), să ne spunem un la mulți ani și să sperăm că, oricât de reușit a fost anul ce se termină, cel ce va urma va fi și mai și.

În viața mea nu s-au întâmplat anul acesta prea multe chestii extraordinare și totuși s-au întâmplat unele senzaționale. M-am transformat în „femeie de casă” să zic așa, mi s-a născut în 6 februarie fiica dorită și visată. Și dacă nu s-ar fi întâmplat nimic altceva, momentul acesta pentru mine bate la fund absolut orice bucurii pe care le-am avut până acum.

Financiar vorbind, a fost un an foarte greu, cheltuielile cu nașterea + celulele stem, botez și vacanța obișnuită din Croația ne-au secat de fonduri. Sigur, fiecare leu sau cent a meritat și nu regretăm nimic, suntem fericiți că ne-am descurcat și am putut să punem la punct totul așa cum am dorit.

Nașterea a fost excepțională, am făcut un botez alături de oameni pe care-i adorăm, ne-am distrat în concediu cu puștoaica noastră. Ziceam că avem deja niște bucurii mai simple, față de anii trecuți, dar probabil asta se întâmplă când îți schimbi numărul de membri ai „echipei”. Ne-a fost bine și cu sănătatea, copila, în ciuda numeroaselor consulturi (mai mult sau mai puțin necesare), se dovedește a fi bine merci sănătoasă. Asta contează până la urmă, că mai poți mânca același fel de mâncare 5 zile la rând, dacă e nevoie, dar să nu-ți fie puiul bolnav.

Afacerea a mers greu, e normal, dată fiind situația și faptul că sunt aproape non-stop după fundul copilului. Am avut parte de clienți excepționali, cărora nu-mi ajung cuvintele să le mulțumesc pentru răbdarea uriașă și pentru înțelegere. Promit că din 2015 va fi mai bine, fata crește și nu mai are nevoie de mine chiar în fiecare secundă.

Nu am planificat momentan nicio călătorie, acum, de Sărbători, am ales să stăm acasă. Și este bine, ne jucăm cu minunea mică, mâncăm și ne odihnim. E nevoie și de așa ceva.

Speranțe? Să fim sănătoși. Restul le vom rezolva pe parcurs.

Dacă nu ne mai „vorbim” până la anu’, vă doresc în continuare Sărbători Fericite și să vă aducă 2015 numai bucurii.

Vă mulțumesc că mai treceți pe aici, să ne vedem voioși în noul an.

Daca ți se pare interesant, un share ajută mereu. Mulțumesc.
dojo
dojo

Fost om de radio, transformata in karatista si apoi web designer. Am o firmă de online marketing si mi-am redeschis un webmaster forum.

Articles: 1761

9 Comments

  1. Sunt curios: cum a fost excursia cu noua “colega” de drum?
    Pe mine, m-au descurajat multi ca in primii ani concediile le cam faci pe acasa. Nefiind inca in aceasta situatie, sunt putin sceptic.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.