Netflix România: noi la ce ne uităm, totuși?

6
342
views

Am dat cu nasul de Netflix în 2010. Apoi pe Hulu și am stat muulte seri cu ochii țintiți în ecran să văd tot felul de seriale și să revăd filme ce mi-au lăsat o impresie bună anii anteriori. Eram holteie și fără griji, milionară de timp, așa că aveam ce face.

Acum câteva minute m-am gândit să-i fac rost Nadiei de Home Alone (Singur acasă), care mi s-a părut la vremea lui simpatic și potrivit pentru copii (sper să nu mă înșel). Inițial m-am repezit la Youtube, dar nu am găsit nimic (știu, slabe șanse), apoi mi-am amintit că avem Netflix și la noi.

Știu că nu are decât parțial titlurile din SUA, dar am crezut că un asemenea film ar avea șanse să apară.

Făcut cont, dat OK la Paypal să scoată peste o lună bani de pe cont, intrat pe cont.

Singur acasă nu este. Nici alte titluri pe care le consideram interesante. Nici seriale pentru copii mai de doamne ajută.

M-am gândit să mai caut vreun serial sau show TV pentru plăcerea mea. 2-3 titluri mai decente, în rest iluștri necunoscuți. E clar că mi-am pierdut un pic legătura cu lumea showbiz-ului în ultimii 4 ani de mămicenie, dar Netflix-ul la noi este CHEL pur și simplu.

Mai stau 2-3 zile și apoi închidem contul.

Sau găsim alte metode să accesăm conținut US, că al nostru este rizibil.

Ah, încă o fază faină: la seriale/filme pentru copii există subtitrare în română, dar nu dublare. Deci fii-mea la nici 4 ani ori învață engleza peste noapte, ori să citească. Vedem care.

6 COMMENTS

 1. Finding Dory e dublat în română, The Polar Express e, la fel, dublat în română. Și mai sunt alte animații dublate și în română. Dar depinde ce dorești, că Singur Acasă nu cred că găsești dublat în română nici măcar pe YouTube, iar la TV e cu subtitrare, dacă nu mă înșel. 🙂
  Cât despre seriale pt adulți, există Peaky Blinders, Black Mirror, House of Cards, Blacklist, The Sinner, Dark, Stranger Things, How To Get Away with murder, The Crown and so on. Să mai amintesc de documentare (inclusiv seria lui David Attenborough despre pământ) și de stand up comedy?! Russel Howard e mișto, la fel și Jimmy Carr.
  Ne-am făcut abonament și la HBO, dar tot pe Netflix ne uităm cel mai mult.

 2. Neapărat să anulezi abonamentul după luna gratuită de probă, altfel îți va trage automat banii ptr luna următoare, fără să te mai întrebe.
  Pățit.

  • Bine ca mi-ai amintit. Am sters subscription-ul din PayPal, domnii nu au binevoit sa-l inactiveze, odata cu inchiderea contului 😀

 3. 1. La multi ani 🙂 si un an minunat!

  2. si noi cam tot asa, noi adultii din casa am cautat prima data sa ii punem filmele care noua ne-au placut. NISTE VECHITURI :))) – acum fiica mea (fiica mea e mai mare decat fata ta) a zis ca nu ii plac, a ales altele, ciudate pt mine :D.

  3. cum suntem fara tv de multi ani, netflix a picat bine in vacanta de iarna. Asa ca ne-am uitam la o serie de Marco Polo. Acum asteptam weekendul sa mai bagam cate un episod, dar nu weekendul asta ca ne vom juca cu niste ikea 😀 😀

 4. Si pe mine m-a atras ideea. Acum nu, n-as avea timp.
  Bine, oricum nu stiu care e marea diferență intre asta si HBO. Dar diferența dintre un TV mic și o plasmă faină, daaa, cand o am pe ultima poate vine si Netflixu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here