Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Bune de citit: 23-29 august 2010

De când lucrez şi pe AvemBlog.Net, am ajuns să urmăresc câteva zeci bune de bloguri în fiecare zi. Şi, pentru că sunt multe articole absolut interesante, cuget că e o idee bună să le recomand şi aici, cu câteva vorbe despre fiecare. Prima săptămână din “program” tocmai se încheie astăzi, 29 august. Iată ce am “pescuit”:

  • Jurnal de vacanţă – Castelul Hunyazilor – “Cartim” îşi face datoria de blogger turist şi prezintă experienţa lui de “expediţie”. Cu detalii interesante şi poze numai bune de făcut poftă de calătorii
  • Ca presa – “Andreanum” scrie pe un blog mai puţin cunoscut, dar o urmăresc de luni bune deja. Încă un articol plin de “zeamă” despre implicarea presei în toate evenimentele tragice din România. Implicare ce înseamnă tevatură, teatru şi rating. Şi cam atât.
  • O saptămână de comunism – acasă la Chip şi Dale – dacă tot mi-a fost bărbatul plecat prin alte state şi s-a simţit atât de bine, a pus la punct detaliile necesare şi a urcat şi câteva dintre sutele de poze făcute. Încep să regret că nu am fost cu el.
  • Scuze şi motive – Maddame dă cu piatra într-o atitudine păguboasă ce nu ne este străină. Găsirea de scuze, de multe ori fără a căuta iniţial o soluţie. Un articol incomod şi din păcate prea adevărat.
  • Ajutaţi popii să pescuiască – m-am obişnuit deja cu articolele semnate de Dollo, iar acesta merge deja pe linia consacrată. Cu mult curaj şi informaţii chiar suculente, Dollo mai bate un cui în sicriul preoţimii româneşti. Cu sau fără simpatii religioase, merită să fie citit.
  • Mesajul unei asistente din sistemul sanitar românesc – dacă tot e normal să publici opinii din toate taberele implicate într-un “conflict”, Cetin postează un mesaj primit de la o “asistentă” de ATI.
  • Carpathian Gardens e la Mamaia – Moldova e frumoasă, ştim asta de pe vremea cronicarilor. Din păcate prea puţin promovată în “brandul de ţară”.
  • În Granada –  frumos, frumos, frumos. Cam asta am de spus. Încă un reper turistic ce merită notat.
  • Vreau demisia lui Boc, Grevă fiscală şi să emigrez! – cam ăsta e sentimentul unei mari părţi din populaţie. Din păcate, ne pasă doar nouă.
  • Amintirile unui reporter (I) –  despre vremurile demult apuse ale unui altfel de jurnalism.
  • Statul şi IT-ul – la poveşti fantastice despre sisteme informatice stăm al naibii de bine. Realitatea este însă tristă.
  • Cine sunt românii din România? – ţigani, rromi, români. Reguli şi excepţii plus o problemă – revenirea în ţară a “românilor”.
  • Amestecate … (şi obligatoriu un pumn în gură!) – un articol de Dan Negru, pe care îl descopăr şi în altă ipostază decât “isteriile” de la TV. Şi diferenţele sunt uriaşe. Recomand deci cu mare drag “bloaga” lui. Nu doar acest articol.
  • Grevă generală – cum unele probleme sunt mereu actuale.

Au fost şi alte articole interesante săptămâna asta, dar mă opresc aici. Lectură plăcută 🙂

Daca ți se pare interesant, un share ajută mereu. Mulțumesc.
dojo
dojo

Fost om de radio, transformata in karatista si apoi web designer. Am o firmă de online marketing si mi-am redeschis un webmaster forum.

Articles: 1761

13 Comments

  1. […] pe twitter, deci, rostul scurtelor s-a cam dus. A mai rămas chinezu și se pare că, de azi, și Dojo ce mai recomandă, dar recomandă bine, […]

  2. Hihihi, pentru mine, care am lipsit din blogosfera in saptamana la care te referi, selectia asta e mana cereasca. Multumesc! 🙂

    • Nina, tre’ sa primesti na-na. Pai unde mi-ai umblat, madam? Io ce mai citesc? 😀

  3. de curiozitate, muncesti = remuneratie?

    abia acum am aflat de site-ul asta, ia sa-l butonez! 🙂

  4. stai sa inteleg o chestie, cele mai bune din cele postate acum acolo, nu?

    adica nu cutreiera cineva blogosfera si le pune acolo pe cele mai misto chestii ….

    • Ionute, io cutreier zilnic cam 50-80 de bloguri. Alea din lista de bloguri si inca o tura pe langa. Si incerc sa promovez ce mi se pare ca merita. Exista si oameni care deja fac munca asta pentru bloagele lor (saru’mana, ca se stiu ei :)).

      Muncesc = renumeratie, vorba lui Caragiale, ca munca e pe web 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.