Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

De ce merita sa realizezi un site?

Tocmai cautam niste WordPress hacks pentru acest blog, cand mi-am dat seama ca am pe mail undeva un Akismet key (un hack ce permite tinerea in frau a mesajelor de spam). Am intrat pe mail si am observat un mesaj nou.

Mesajul facea referire la un proiect personal, lansat acum cateva luni, dedicat romanilor care isi pun aparat dentar (sau care doar se intereseaza mai mult de dantura lor). Motivul este ca acum 3 luni am inceput si eu un tratament ortodontic si am citit multe despre acest subiect. Am mai intrebat si la clinica SmileFactory (unde fac tratamentul) si medicii de acolo au fost suficient de draguti incat sa ma suporte si sa imi ofere toate informatiile. Si cu toate lectiile astea invatate, am realizat Aparat Dentar.

Nu ma prea pricep la calculatoare si nici la internet … dar am intrat aici cautand un aparat dentar pt fetita mea cea mare (de fapt, sa ma luminez fata de ceea ce mi-a spus astazi stomatologul…), si am fost placut surprins sa descopar ca altcineva, inaintea mea, s-a preocupat de aceasta problema… Va multumesc pt ajutor si va felicit pt site si mesajele postate

Va spun sincer ca m-am bucurat sa citesc acest mesaj, asa cum m-am mai bucurat in timp si de altele de acest gen primite pentru alte situri din retea. Sentimentul de utilitate pe care il ai in acest caz este foarte placut. Asta pentru ca situl in cauza a fost facut pentru a oferi cate o informatie celor care au nevoie. Pentru ca informatie de calitate in acest domeniu este greu sa gasesti si oamenii au nevoie de asa ceva.

Asemenea mesaje iti dau sentimentul ca merita sa iti faci un site. Nu unul realizat pentru a te imbogati, nu pentru a plasa doar niste links sau coduri pentru care sa nu muncesti mai mult. Unul care sa spuna clar lucrurilor pe nume, sa ofere o informatie si sa il faca pe vizitatorul acela sa se oboseasca sa iti scrie un asemenea mesaj. Sunt multi care au primit asemenea mesaje si s-au bucurat, atat de mult pe cat ma bucur si eu cand munca imi este apreciata. Ceilalti vor continua sa munceasca pentru a oferi informatie de calitate, originala si bine gandita. Si peste ceva timp, in inbox-ul vostru veti gasi un mesaj prin care un vizitator a dorit sa va multumeasca pentru munca depusa. Zau ca merita.

Daca ți se pare interesant, un share ajută mereu. Mulțumesc.
dojo
dojo

Fost om de radio, transformata in karatista si apoi web designer. Am o firmă de online marketing si mi-am redeschis un webmaster forum.

Articles: 1761

One comment

  1. Inca sper sa mai primesc mesaje de genu, dar nici nu ma grabesc sa ies din bussines, asa ca nu ma grabesc.

    Cateva mici observatii in legatura cu site-ul:

    Cand intri pe forum, nu mai ai link catre site-ul principal. Banuiesc ca ai uitat sa-l pui. Vad ca ai deja doua imagini separate la logo, ma gandesc ca una din ele trebuia sa aiba link catre site-ul principal.

    Si nu pot sa ma bucur ca vad ca nu sunt singurul fan la “border:dashed”. Sincer credeam ca am eu o problema cu asta, dupa ce mai multi clienti imi spuneau sa schimb borderul. Acum m-am linistit #:-s

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.