Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

De ce nu citesc Cosmopolitan

.. sau orice revista pentru femei, chiar si pe alt topic pana la urma?

Ultima data cand am dat cu nasul de o revista de “gen” a fost acum 1 an si ceva, mergand la o dentista din cartier. Ca mi-era lene sa ma misc pana la fostul meu dentist, asa ca am gasit ceva mai aproape. In timp ce asteptam sa intru la medic pentru o obturatie mi-am pierdut si eu timpul cu niste revistute in sala de asteptare. Printre care Tabu, Cosmopolitan, Ioana si alte aberatii de gen.

Ceea ce m-a infuriat la culme a fost faptul ca era greu sa gasesti niscaiva informatie, in maldarul ala de pagini de reclame. Reclame pe bune, reclame mascate ca si articol util vezi doamne. M-am uitat la pret si mi s-a dus pamantul de sub picioare. Zeci de mii de lei vechi pentru o hartie ce nici la buda nu este buna, ca e cerata si nu fina. Deci platesc domnii de isi fac reclama, platesc si eu ca fleata si imi mai mai putin de 3 minute sa citesc continutul informativ.

Fara a incerca sa fac pe lupul moralist; sunt si eu in advertising, am si eu reclame si cu siguranta voi vinde banners pe printing (cand o fi cazul); dar sa lasi 10 pagini de continut in aproape 100 sau cat numara risipele alea de cerneala, mi se pare strigator la cer.

Intram daca doriti si la calitatea articolelor, scrise de cine stie ce gospodina scolita in ale “stailului de revista”, ce se adreseaza doamnelor care inca sunt convinse ca fara un guru in toate nu pot avea o placere intima sau nimeri reteta de compot. Cam asta este target-ul ma gandesc.

Din pacate .. nu intru nici in target, placerea intima e treaba mea si a lui, iar de “compoate” recunosc ca nu mi-e atat de pofta. Adaugati la problema mea cu prea mult advertising si faptul ca continutul (da, stiu ca e cacofonie) e de maxim deliciu pentru cei cu IQ cat numarul de la pantof si aveti rezultatul: mai bine ard banii aia decat sa ii cheltui pe asemenea prostii. Cu banii aia mi-am luat domeniul asta si va pot chinui de acum cu ideile mele .. uite o utilitate 😉

Ce mai citesc acum la dentist? Nimic … intru direct pe net. Pentru ca merg la o clinica “desteapta” si ma lasa pe comp … uite un copil fericit

Daca ți se pare interesant, un share ajută mereu. Mulțumesc.
dojo
dojo

Fost om de radio, transformata in karatista si apoi web designer. Am o firmă de online marketing si mi-am redeschis un webmaster forum.

Articles: 1761

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.