Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

No more Mister Nice Guy

Stiu ca nu sunt Mister, dar suna atat de bine …

La ce se refera acest titul “controversat”? La faptul ca m-am saturat de spammeri ordinari si incep persecutia lor cat mai serioasa. Nu, nu am “bad hair day”, sunt in general bine dispusa ziua asta (am dat OK-ul pentru un deal bun de web design cu o firma mare din TM, este vreme frumoasa, am mancat bine) .. Dar acum chiar m-am iritat incat nici talcul nu imi poate calma “mancarimea”.

Am intrat pe Invatam.Net, unul dintre onorabilele mele forums si mi-am ridicat tensiunea in 2 minute. Stiu ca asta e bine (am tensiune ingrozitor de mica), dar zau ca mi-ar placea sa o reglez in alte moduri, nu suparandu-ma pe tot felul de nesimtiti care cred ca siturile mele sun cosul lor de gunoi.

Am o onorabila doamna de la nu stiu ce marketonline sau cum se cheama situl in cauza, ce a postat 2 mesaje (acelasi mesaj de 2 ori) in care povesteste despre un concurs neinteresant si isi promoveaza cu nesimtire situl.

Asta in conditiile in care avem sectiune “market place”, in care insa trebuie sa postezi NUMAI dupa ce ai 20 de mesaje pe forum. Asta pentru ca nu doresc sa imi transform forum-ul in “flea market” nici in site de anunturi gratuite.

Bineinteles ca individa n-a stat sa cugete unde spameaza, a scris si a plecat. Drept pentru care am banat contul si link-ul catre site este cenzurat pe vecie. In locg de https://www.mizeriameadesite.ro va aparea Spam.

Ma apuc acum de cautat un hack prin care sa se interzica links sub 5 mesaje postate si mai caut cativa “offenders”.

Chiar mi se pare lipsa de bun simt. Nu interzic links in semnatura, permit promovare de site in “market place”, cer doar sa se posteze 20 de replies intr-un forum cu cateva sute de topics FOARTE relevante. Oare e atat de mult?

ufff … acum ma simt mai bine 🙂

Later edit:

Citind un articol de pe Clickio am realizat ca de fapt minunatul meu spammer este o doamna ANGELA de la MarketOnline.ro, cica magazin de 7 stele. Nu discut despre design-ul sitului, care imi da de inteles ca la problema asta inca nu au toata constelatia necesara unui site cu un look decent, ma deranjeaza insa spam-ul pe care il face o persoana in numele unui site, cu trafic destul de OK dupa cate vad.

Oricat de bine plasati sunt pe piata si chiar daca au castigat nu stiu ce concurs, MarketOnline.ro se tin de spam ca tot romanu’ iubitor de promovare moca.

Pentru doamna Angela:

1. cand intrati intr-un forum, mai aruncati o privire asupra stilului de scris si “mirositi” eventual care este trend-ul.

2. incercati sa postati mesaje calitative, dupa care va puteti promova. Asta tine de minim respect pentru prostii care au deschis un forum si incearca sa il mentina curat 😉

Daca ți se pare interesant, un share ajută mereu. Mulțumesc.
dojo
dojo

Fost om de radio, transformata in karatista si apoi web designer. Am o firmă de online marketing si mi-am redeschis un webmaster forum.

Articles: 1761

One comment

  1. Buna ziua,

    Ai perfecta dreptate, imi cer scuze in numele marketonline.ro, colega noastra Angela a primit job-ul de a anunta castigatorul concursului pe blog-urile si forum-urile unde SE DISCUTASE ANTERIOR despre concurs. Scopul era sa nu creada cineva ca facem concursuri si uitam sa dam premii.

    Am incercat sa-i explicam si noi Angelei uunde a gresit si speram pe viitor sa nu se mai repete asemenea situatii.

    Multumim pentru ajutor,

    Mugur Cosmin Frunzetti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.