Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

DojoBlog … o saptamana

Hai la multi ani (sau saptamani, sa fiu si eu realista :D). M-am uitat pe calendar si am vazut ca avem o saptamana “in cap” de la primul mesaj de “bun venit” pe blog.

Ce s-a intamplat pana acum?

Pai cam asa arata statisticile:

Blog Stats
There are currently 26 posts and 39 comments, contained within 12 categories.

Spam
Akismet has protected your site from 2 spam comments.

Nu este chiar rau, zic eu. O medie de 3 mesaje pe zi (nu va faceti iluzii, nu voi putea mentine ritmul asta la nesfarsit, dar sper ca macar 1 pe zi sa fiu in stare) si multe multe comentarii. Mii de multumiri celor care au comentat si au adus numarul de comments atat de sus, incat sa intreaca relaxat contributia mea informativa.

Avem un skin nou, matrasit de mine de s-a incheiat. Stiu ca nu e valid si ca inca sunt probleme de display. Le rezolv cat de curand 🙂

Traficul este inca foarte micut, dar creste incet incet. Nu ma grabesc niciunde, asa ca nu e tragedie.

In general am primit feed-back foarte bun din partea voastra, ceea ce inseamna ca mergem mai departe (acum, la cat de incapatanata sunt, e clar ca oricum merg mai departe).

Pornim acum cu furie catre o noua saptamana .. apoi alta, apoi aniversarea de 1 luna, 2 .. 1 an. Si sper sa nu dezamagim in timp, ca este pacat de increderea acordata deja de vizitatorii mei care se intorc frecvent pentru a vedea ce mai este nou.

Daca ți se pare interesant, un share ajută mereu. Mulțumesc.
dojo
dojo

Fost om de radio, transformata in karatista si apoi web designer. Am o firmă de online marketing si mi-am redeschis un webmaster forum.

Articles: 1761

6 Comments

  1. “O medie de 3 mesaje pe zi (nu va faceti iluzii, nu voi putea mentine ritmul asta la nesfarsit, dar sper ca macar 1 pe zi sa fiu in stare) si multe multe comentarii.”

    Nu trebuie sa postezi nu mai tu. Poate gasesti editori care sa te ajute. O sa-ti fie mult mai usor. Doritori banuiesc ca sunt deja o groaza.

    Mult succes in continuare!

  2. Te invit sa scrii pe blogul meu un guest post despre SEM pentru amatori 🙂 . Iti intorc serviciul cu ce subiect vrei tu 🙂

  3. Sa stii ca voi da curs invitatiei, Adrian, pentru ca imi place calitatea mesajelor de la tine. Promit sa imi fac un pic lectia ca lumea despre SEM si sa incerc sa pun la cale un articol de bun simt 😉

  4. Pai imi trebuia si mie un “tag line” 😀

    Si nu prea scriu cu diacritice de felul meu, ca abia am reusit sa prind ceva viteza pe tastatura si nu mai vreau sa ma incurc cu niste taste si mai ciudate 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.