Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

National FM – falimentari?

Zau daca pot sa imi explic altfel ciudatenia urmatoare. O macheta de presa aparuta in Sapte Seri (editia de Timisoara, ca pe asta o prind, poate si in altele) prin care se face reclama unei emisiuni de “home improvement” la National FM numita “Misiunea CASA on air” sau ceva de genul.

Nu imi dau seama cine este vinovat: cineva de la National FM sau designer-ul de la revista. Situatia este insa PENIBILA. Pe macheta apar 2 imagini (combinate) FURATE de pe iStockphoto.com …

Se pot vedea 2 watermarks: una pe cutia mai mare si a doua pe chestia aia gri deschis.

Acum, sincer .. daca nu au bani, poate facem cheta. Sau poate, daca sunt marinimoasa, le imprumut eu cei 3-4 dolari cat costa imaginile in cauza.

Si cu asta am pornit categoria: “de rasul curcilor” … merci de ajutor si de inspiratie 😀

Daca ți se pare interesant, un share ajută mereu. Mulțumesc.
dojo
dojo

Fost om de radio, transformata in karatista si apoi web designer. Am o firmă de online marketing si mi-am redeschis un webmaster forum.

Articles: 1761

4 Comments

  1. Eu zic ca in primul rand e vina graficianului si a lispei de cunostinte a celor de la National FM, care probabil nu s-au prins de penibiliatatea situatiei.

    Le pot recomanda eu un grafician bun care imi este prieten daca vor ;))

  2. 3-4 dolari de aici, 3-4 de colo … uite asa mai apare cate un BMW pe strada 😉

  3. Am vazut si eu reclama in cauza in revista.. am ras si cu fundul de ei..de ea… de situatie in sine … puteau macar sa ia imagini free, pe care si eu le folosesc, sunt la fel de bune si de frumoase 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.