Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Petitie: stop torturarii animalelor

Voi reveni mai tarziu asupra ideilor mele despre “animalele” care chinuie animalele fara aparare. O petitie online asteapta sa fie semnata. Click pentru a citi si SEMNEAZA si tu!

Merci PiticStyle pentru “leapsa” mai speciala. Am semnat si eu acum 2-3 zile aceasta petitie sisper ca si cititorii mei vor face la fel.

Catelul pe care il vedeti dormind fara grija este Junior. Il am de 8 ani. A fost un catel vagabond. Din fericire pentru el l-am gasit pe cand avea 2 luni. De atunci este in casa mea, mananca bine si ne iubeste. El nu stie ce inseamna bataia si chinurile. Mi-as dori ca toate animalele sa aiba macar sansa unui trai fara asemenea drame.

IGNORATI-I DACA NU II PUTETI IUBI! Dar nu ii mai loviti si chinuti. 

Daca ți se pare interesant, un share ajută mereu. Mulțumesc.
dojo
dojo

Fost om de radio, transformata in karatista si apoi web designer. Am o firmă de online marketing si mi-am redeschis un webmaster forum.

Articles: 1761

8 Comments

  1. Merci :)! Nu e chiar leapsa, ai numit-o bine speciala, doar ca tu si jimmy sunteti ok si stiam ca veti pune link-ul! Merci din nou si sa speram la o schimbare de mentalitate la romani!

  2. Faptul ca protv gaseste astfel de “stiri senzationale” si se gandeste el sa faca o petitie pe site-ul lor(castigand astfel trafi si bani) ca domnii de la guvern sa voteze o lege in care animalele detin mai multe drepturi ca omul e total aiurea, si nu cred ca va schimba mentalitatea romanilor asa ca speri degeaba piticstyle. Singurul lucru pe care am vazut ca-l face protv-ul e sa se laude cu numarul mare de vizitatori pe care-l au si nimic mai mult. Voi nu stiti ce semnati, abia astept sa aprobe legea sa faca bunicii vostrii puscarie pentru ca tin cainii legati, porcii in mizerie, caii au stat prea mult in ham sau pisica nu are soareci de mancare.

  3. Ma simt prost cand comentariile sunt tinute sub moderare. Sunt o persoana foarte calma si nu injur, sau cel mult o fac cenzurat.

  4. Am semnat-o si eu acum 2 zile…eu sper sa se faca o politie a animalelor si sa ii inchida pe cei care fac asa ceva. In SUA sau nu stiu unde exista, si chiar isi fac treaba.

    P.S. Asta cu politia a vazut pe AnimalPlanet

  5. Daca bunicii mei (sau altii, ca ai mei sunt la oras) tin cainii in lant, n-au decat sa o ia peste freza. Eu am 2 caini in casa si niciunul nu este in lant sau restrictionat. si faza cu lantul ar trebui sa se mai termine, ca suntem ca in evul mediu 🙂

    Traficul de pe protv a fost mereu mare.. si daca altii sunt suparati ca au facut si astia o miscare buna de PR, de ce nu au initiat ei petitia? De ce oare nu mi-a venit mie ideea de pilda sa o pun la cale? Pentru ca nu mi-a picat fisa la timpul respectiv 😉

    Comentariile sunt in moderatie nu pentru ca tu ai injura .. este o masura de securitate la care inca nu sunt dispusa a renunta. Voi studia alte posibilitati eventual. Oricum sunt pe site aproape toata ziua, asa ca de cele mai multe ori se accepta in cateva minute 😉

  6. Eu sincer am ramas cu gura cascata cand ma uitam pe animal planet ce pateau oamenii in caz ca un animal patea nu stiu ce si nu era vina lor, dar plateau ei pentru ca era proprietatea lor. Deci chestia asta mi se pare putin absurda. Cat despre comentariile cu moderarea iti sugerez/recomand sa ai bifata optiunea: Comment author must have a previously approved comment.

  7. Dojo lor le-a venit ideea pentru ca au fost intr-o criza. Si n-au fost primii, mai este o petitie pe petitiononline.com ( sau un site de genul asta ). Am analizat si eu situatia un pic pe blog.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.