Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Romanul si scandalul Neogen

Nu are rost sa mai dezgrop eu mortii .. news-ul e cam asa: pe video.neogen.ro un dobitoc a urcat niste clip-uri ce intra la categoria pedofilie. Astea au stat ceva ore bune in timp ce traficul pe ele a crescut. A pornit a doua zi partea a doua a nebuniei cand Jurnalul National a acordat prima pagina mamutului cu 4 milioane de vizitatori unici pe luna.

Asta este old news.

Ceea ce ma socheaza insa din partea unora este reactia. Am discutat asta cu diferiti indivizi si majoritatea m-au intrebat daca mai sunt clip-urile sus, CA VOR SA LE VADA.

What the … se intampla frate cu noi?

Daca ți se pare interesant, un share ajută mereu. Mulțumesc.
dojo
dojo

Fost om de radio, transformata in karatista si apoi web designer. Am o firmă de online marketing si mi-am redeschis un webmaster forum.

Articles: 1761

9 Comments

  1. Crezi ca numai la noi e asa? Nu degeaba “porn”-ul este cel mai cautat pe net.

    Mai grav este faptul ca este vorba despre pedofilie.

    Pe mine m-a enervat emisiunea lui Mircea Badea in care a discutat despre stirea aceasta decat stirea in sine.

    Oare omul ala nu vede cat de penibil e cu maimutarelile lui (sau doar mie mi se pare ca e asa)?

    Tot la capitolul porn: ma dezamageste faptul ca si pe trilulilu apare din ce in ce mai mult material de genu’. Era singur site “curat”, si chiar incepuse sa-mi placa, dar pana la urma se pare ca devine si el o unealta a “pervesilor”.

    Trist, trist…

  2. Old news – pe naiba… Eu acum am aflat de chestia asta…
    Aşa, şi care-i faza că erau cu pedofilie? Pe file sharing sunt terabites intregi… 😆 Eu mă declar pro – politica celor de la Pirate Bay – dreptul la exprimare liberă trebuie să primeze. Omul e un nimic dacă i se interzice libertatea în gândire şi acţiuni. După ce au lansat Bayimg, ,,piratii care nu ţin cont de alte legi decât cele din Suedia (pe suedezi îi doare la bască de opiniile celorlalte state) intenţionează să scoată şi un site de videoclipuri online, de unde promit să nu interzică nimic. Să sperăm că se vor ţine de cuvânt!

  3. @Prospero: total de acord cu libertatea de exprimare, dar nu asa peste tot. Sa existe, ca si in cazul fumatorilor si nefumatorilor, locuri speciale pentru asa ceva si locuri fara asa ceva.

  4. Si eu sunt de acord ca porn-ul are rostul lui si clar multi sunt interesati. Asta insa in conditiile in care cei doi parteneri sunt ADULTI. In momentul in care este un copil implicat in partida de sex in cauza, nu mai este nimic OK. Asa ceva NU are voie sa se intample si sa se posteze, nu se pune problema de postare in locatii “private”. Este ilegal si oribil.

  5. @dojo: nu subestima prostia! Sunt multi carora le plac ciudateniile. Nu putem “lupta” prea mult timp cu ei, o sa ne depaseasca numeric cat de curand (daca nu au facut-o deja). Asa ca, eu unul, prefer sa-mi vad de viata mea atata timp cat ii stiu departe de mine.

  6. Eu nu inteleg de ce esti revoltata pe dorinta altora de a vedea un film, fie el pervers sau nu mai stiu cum. Cat despre restul situatiei inteleg.

  7. Orice site de video-sharing, mai devreme sau mai tarziu, o sa devina un site de pornache-sharing cu sau fara voia administratorilor.

  8. EU cred ca ca e mai mult cu voia administratorilor, cel putin o perioada cat de mica ar fi ea. Sexul vinde, si vinde mult.

  9. Mai cresc putin pe Google, mai isi scot niste $, apoi se declara nevinovati si ne promit ca o sa incerce sa rezolve aceste probleme si ca nu o sa se mai intample …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.