Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Yahoo Messenger .. nu-s acasa

Stiu ca sunt una dintre ciudateniile pamantului, dar asta este NU SUPORT YM-ul. Iata cateva motive destul de clare:

  1. Imi instaleaza inca un program pe comp. Not to mention ca are prostul obicei de a-mi baga toolbar-ul pe gat, chiar daca selectez no. De asta, daca totusi intru pe mess, intru pe meebo.com
  2. Address book sufocant. Am atatia “cunoscuti” in lista de adrese, dar din pacate numai 10 la suta cred ca sunt oameni pe care mi-i amintesc. Nu am fost niciodata o ordonata incat sa imi descriu profilele corect, asa ca acum e durere.
  3. Ma tot umplu unii de mass-uri. Astea in ochii mei sunt spam-uri ordinare. Ma sochez de cate tampenii pot debita unii plictisiti. Se vede ca au job-uri foarte solicitante de stau pe mess toata ziua si scornesc ineptii. Asta nu m-ar deranja, daca ar tine tampeniile pentru ei.
  4. Discutam “balarii”. Pana apuc eu sa intru ascunsa pentru a discuta exclusiv cu cine am treaba, ma “ataca” tot felul de cunoscuti sau alte contacte. Cu discutii de genul “ce mai faci?”, “nu te-am vazut de mult” etc. Desi discutiile sunt initiate cu buna intentie pana la urma, partea proasta este ca nu am timp. De cele mai multe ori intru foarte scurt pentru ceva serios si chiar ma “deraiaza’ cate o asemenea discutie. Si de cele mai multe ori, pentru a nu parea nesimtita, le raspund si apoi imi dau seama cat timp am pierdut.

Nu prea mai am timp de chat, de fapt niciodata nu am fost tipul de ‘chat person’. De cativa ani buni am trecut pe forumuri si prefer sa scriu un articol kilometric acolo decat sa stau la taclale pe mess.

De aceea dragi cititori, desi poate imi cunoasteti ID-ul de mess (ca nu e secret de stat), nu prea va foloseste. Intru prea rar in messenger .. poate 1 data la 2 luni. Cand e vorba de YM .. nu sunt acasa 🙂

Daca ți se pare interesant, un share ajută mereu. Mulțumesc.
dojo
dojo

Fost om de radio, transformata in karatista si apoi web designer. Am o firmă de online marketing si mi-am redeschis un webmaster forum.

Articles: 1761

6 Comments

  1. La partea cu pierdutul timpului, asa este. Eu unul stau mai tot timpul online pe mess (niciodata invisible – din cauza unor principii pe care le-am discutat odata pe forum).

    Daca iti faci putin curat in adress book (exista un program cu ajutorul caruia te poti sterge si din lista respectivului de mess, nu numai sa-l stergi tu din adress book-ul tau, sau aplici metoda preferata a lui’ JimmY – ignore 😀 ), nu o sa mai ai probleme de genu’ (nici un nou id nu ar strica). Si pana la urma, daca intri mai des, o sa vezi ca o sa se plictiseasca lumea de discutat cu tine pe mess si nu o sa te mai streseze ;))

    Chestia cu toolbar-ul “instalat cu forta” nu e adevarata. Cel putin de cativa ani incoace nu am mai avut astfel de surprize. Singura problema e ca au bagat reclame si trebuie sa faci putin “curat” prin optiuni imediat cand il instalezi (scoti pluginurile si toate chestii alea inutile).

    Pentru mine YM este un lucru util dar si o pierdere de timp in acelasi timp. O sa continui sa-l folosesc pana gasesc o metoda de comunicare mai ieftina si mai rapida (asta ca sa nu zic de tranferul de fisiere).

    Despre Meebo pot sa spun ca e preferatul meu, dar doar atunci cand sunt pe linux 😀 (nu de alta, dar ma loghez pe toate conturile de messengere odata: yahoo, google talk, msn).

  2. Ce program e acela cu ajutorul căruia te ştergi din listele altora ? 😕

  3. @Prospero:

    Programul se numeste DaB3 (il gasesti pe net, nu am postat link pentru ca nu stiu site-ul oficial sau al autorului).

    Despre utilitatea lui nu pot sa zic prea multe, doar ca face ceea ce simpla stergere a unei persoane din lista nu face. Si anume, daca tu stergi pe cineva din lista ta, ramai la respectivul in lista, si acel indvid poate inca sa-ti trimita spam-uri si mesaje nedorite. Daca folosesti programul respectiv, respectivului o sa-i dispara id-ul tau din lista si tu esti “protejat” (asta numai daca respectivul nu te adauga din nou, si trebuie sa repeti stergerea pana se prinde si el de idee).

  4. N-am mai intrat de 1 luna cred 🙂

    las’ ca intru cat de curand si dau add 😉

  5. Am si eu 2 sugestii pentru blogul tau, ambele implica niste plugin-uri:
    1) ar fi util un plugin pentru editarea comentariilor (de exemplu in comentariul de mai sus am scris “mai” in loc de “m-ai”);
    2) un plugin de avertizare pe mail cand se adauga comentarii noi la un articol comentat de mine/noi.
    😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.