Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Avem blog .. cum ne tratam?

De cateva zile tot am stat si am cugetat (well, mai mult am stat) despre proiectul care sa ma aduca in sfarsit la un numar “rotund”. Blog-ul de fata este situl cu numarul 19 din reteaua mea si simteam nevoia sa “bat” 20.

Ieri seara m-am linistit. Si sper sa tina mai mult, pentru ca, de cate ori spun ca “nu mai fac”, de atatea ori lansez cate ceva nou.

Proiectul in cauza se numeste AVEM BLOG. Si are subtitlul: Cum ne tratam?

Probabil sesizati o umbra de ironie .. aceasta se regaseste si in descrierile categoriilor de discutie. In ciuda titlurilor ce par a fi “la misto” nu este intentia acestui proiect sa isi bata joc de bloggeri, doar sa ofere un mod mai relaxat si putin comic de a vedea lucrurile. Discutiile vor fi foarte serioase si in timp speram sa adunam cat mai multi dintre blogger-ii din Romania, am descoperit multi foarte talentati si mi-ar placea sa ii vad in comunitate si sa oferim fiecare idei si informatii. Iata pe “bullets” ce doreste acest forum de la “viata”.

  • este forum .. clar .. vor fi discutii despre toate aspectele de blogging, de la incepere pana la script, tema grafica, articole, promovare, monetizare
  • NU este concurentul nimanui. Nu am deschis acest forum pentru a face concurenta altor situri de specialitate, este un domeniu care imi place si foruming-ul este specialitatea mea principala.
  • informatii de calitate, corecte si bine prezentate. Asa cum bloggin-ul presupune exprimare de calitate, la fel se va intampla si in forum.Vor fi purtate tot felul de discutii interesante si asta se va face intr-un mod matur
  • promovare pentru blogs si alte “noutati”. In acest moment situl este inca in lucru (tema grafica, butoane, new topics). Doresc sa pregatesc insa un program (inca secret) despre care voi oferi mai multe informatii in saptamanile viitoare.

Forumul este deja functional. Astazi sper ca voi finaliza toate cele necesare (skin modding, hack installation, topics noi). Va invit cu drag: AvemBlog.ro

Daca ți se pare interesant, un share ajută mereu. Mulțumesc.
dojo
dojo

Fost om de radio, transformata in karatista si apoi web designer. Am o firmă de online marketing si mi-am redeschis un webmaster forum.

Articles: 1761

8 Comments

  1. Succes. O sa cam ai nevoie.
    Cam greu sa mai startezi un forum si sa inglobezi o comunitate “in zilele astea”.

  2. Multumesc Octav 🙂

    Stiu ca este greu, dar am tot timpul din lume .. in urmatorii ani are timp sa creasca 😉

  3. Cine este dojo…

    Dintre putinii bloggeri pe care’i cunosc am ajuns sa’mi placa o descriere la unul dintre ei (care de fapt e una) DoJo !
    Cred ca este una dintre cele mai arzatoare intrebari din minte celor care dau de mine pe net: “Cine este Dojo asta?….

  4. […] Din dorinta Ramonei pentru a-si mai adauga inca un proiect pe langa cele 19 si care e maniaca dupa forumuri(o inteleg ca am si eu unul-dar nu e chiar asa cand ea are de vreo-cate ori?mai multe), a aparut o noua comunitate a celor ce au blog si care vor sa se trateze de aceasta boala. Nu se vrea inlocuirea celorlalte comunitati cum ar fi: blogoree, seopedia, webarea sau cwr. Din cate am vazut pe acolo se organizeaza si concursuri. […]

  5. 20? :/
    S-au dublat de cand te stiu.
    O sa-mi fac cont si o sa scriu,
    in momentul in care imi ia calculator in camera de la facultate.
    felicitari pt. noul sit. Sunt sigur ca o sa fie la fel de reusit ca si celelalte. Hmmm… trebuie sa le verific pe toate, am cam ramas in urma.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.