Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Last day at work always stinks

Nu, nu am renuntat de tot la job 😉

Peste cateva ore voi pleca intr-o mica “plimbare” cu masina spre Berlin. Astazi a trebuit sa imi pregatesc toate cele insa, pentru ca ma intorc doar luni. Dupa cum ati ghicit, aveti cateva zile de pauza pe blog, zile in care va invit sa cititi de pilda ce s-a scris pe aici .. sunt peste 60 de articole, ma gandesc ca nu va plictisiti, mai ales la cat de lungi sunt unele.

Mereu e asa ..

Daca plec si 1 zi de la job, e nebunie. Trebuie sa pregatesc tot felul de chestii, sa las munca pe umerii celorlalti si sa ma astept sa fie totul vraiste cand ma intorc. Da, nimeni nu face treaba atat de bine ca mine 😀

Cele 20 de situri din retea sunt in ordine. A ramas sefa peste 15 forumuri loctiitoarea mea de nadejde, Adi, care a primit si azi tot setul de comenzi pentru zilele in cauza. Are si numarul meu de telefon, in caz ca moare ceva, cu promisiunea ca o iau la bataie daca suna aiurea, ca e prea scump roaming-ul .. Merci Adi, chiar plec mai linistita.

Ce se va intampla de maine?

Plecam spre Berlin. Sper sa fie vreme frumoasa pentru a ne putea opri in Praga si Bratislava. Avem timp suficient. Check in-ul la hotel il facem poimaine la 14, asa ca avem aproape 30 de ore sa facem un drum de jumatate din acest timp.

Da, vom face poze (de fapt altii, ca eu sunt antitalent la chestii din astea). Si of course ca vom avea o categorie noua in blog si veti putea citi multe zile de acum ce am vazut si ce mi-a placut in calatorie.

Intoarcerea va fi pe duminica (atunci plecam) si ajungem luni dimineata. Nu cred sa prestez in scris pe blog, ca voi fi nauca de somn, dar macar marti incepe seria de scriitura din nou.

Pana atunci v-am pupat. Ne vedem saptamana viitoare 😉

Daca ți se pare interesant, un share ajută mereu. Mulțumesc.
dojo
dojo

Fost om de radio, transformata in karatista si apoi web designer. Am o firmă de online marketing si mi-am redeschis un webmaster forum.

Articles: 1761

9 Comments

  1. ook, bine ai venit 🙂 De ce bine ai venit? Pentru ca vei modera mesajul abia luni 😀

  2. Iti doresc sa ai parte de o calatorie frumoasa si de experiente cat mai placute. Totodata sper pentru tine ca lucrurile sa nu fie asa de vraiste cand te vei intoarce!

  3. Călătorie plăcută şi distracţie mare acolo 🙂 Să faci poze neapărat, cu tot ce e mai frumos pe acolo şi cu tine.

    Nu mă iei şi pe mine? Pleeeease..? Cred că aş putea încăpea în portbagaj dacă n-ai foarte multe bagaje 😛
    Dar apoi mă gândesc: Când dracu n-are o fată multe bagaje, fie ea şi de 2 ore călătoria? Mda… 🙁

  4. Abia aştept poze, impresii. Am fost de multe ori în Berlin aş putea să zic că oraşul meu de suflet. Nu mă aştept să nu-ţi placă. Have fun, aşteptăm poze şi eventual mai completez şi eu cu nişte poze.

  5. […] plimbările le face Dojo. O aşteptăm înapoi în ţărişoara noastră cu veşti proaspete din afară şi cu poze […]

  6. StandBy Bloggers…

    A lu’ Ionut : mica pauza
    cum nu pot sta mai mult de 15 minute in picioare e posibil ca zilele astea sa cititi muuult mai rar ceva scris de mine… Sper totusi sa ma fac mai repede bine…
    Dojo : Last day at work always stinks
    Nu, nu am renuntat d…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.