Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Ce imi doresc de ziua mea?

Pana va mai tin in “stres” cu mica mea calatorie in Berlin si opiniile legate de asta, hai sa vorbim despre ceva ce se apropie. Ziua mea. 17 octombrie … mai sunt niste zile bune pana atunci, dar, ca orice copil cuminte, incep sa ma gandesc la toate lucrurile minunate pe care mi le doresc.

Este o sarbatoare mai plictisitoare, pentru ca este o varsta mai putin semnificativa. Anu’ viitor schimb prefixul, asa ca anul asta implinesc o varsta fara prea mult farmec.

Ce imi doresc eu acum?

Sincer?

Nu stiu ..

Este clar ca pe chestiile spirituale mergem tare pe “noroc, sanatate si fericire”. Fericirea pe care deja o am, sanatatea pe care ar trebui sa o ingrijesc mai mult, norocul pe care mi-l doresc si pe care sper ca il mai pot si eu influenta .. Chestii materiale nu stiu sa precizez chiar acum. Este clar ca urmatorul meu pas este sa imi iau masina, dar asta se va intampla anul viitor prin vara, iunie mai exact, conform planificarii. Anul asta insa in mare parte am tot ce imi trebuie.

Merg spre tot mai bine si sper ca acest trend ascendent sa se mentina.

Ce imi doresc de ziua mea? Imi doresc ceea ce imi doresc in fiecare zi. Sa imi fie familia, iubitul si cainii sanatosi si fericiti, sa pot sa muncesc in ritmul pe care mi l-am impus, sa existe cat mai putine chestii neprevazute, care sa ma scoata din ritm .. Sa imi mearga bine siturile si sa stiu ca sunt utile cuiva.

Imi doresc atat de multe ..

Daca ți se pare interesant, un share ajută mereu. Mulțumesc.
dojo
dojo

Fost om de radio, transformata in karatista si apoi web designer. Am o firmă de online marketing si mi-am redeschis un webmaster forum.

Articles: 1761

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.