Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Timisoara – Berlin I

Acum cateva zile BaniVechi a aflat ca la Berlin va fi inca un Targ Numismatic urias, Numismata. In martie a fost in München, acum era in Berlin. Am stat noi si ne-am gandit daca merita efortul si era clar: orice drum de Germania merita.

Am plecat joi dimineata la 8 si ceva … eu, el, sora lui si nepotul. 4 oameni pregatiti de marea aventura. Pana acum niciunul nu a ajuns in Berlin si aveam planificate multe multe lucruri.

Prima tara “acoperita” a fost Ungaria. La Győr am parasit drumul spre Viena (pe care il aveam in plan de obicei, cand mergeam in München) si am inceput sa urcam spre Slovacia. Am trecut razant pe langa Bratislava (am vazut niste blocuri “comuniste”, inalte de 10-20 de nivele, dar nu cenusii ca ale noastre, ci roz, oranj sau azurii. Erau ele in sine urate ca idee, dar culorile in cauza le faceau sa arate chiar bine).

Imi amintesc de autostrada lor nu prea buna (cred ca din bucati de prefabricate, care te zgaltaiau cand ajungeai peste imbinari) si de un WC absolut perfect: la o benzinarie .. foarte foarte curat, mirosea placut, finisajele erau superbe … foarte frumos. Si aveau niste semne de “femei si barbati” pe usa, pe care le-am pozat. E clar ca s-a socat un nenea cand m-a vazut ca pozez “buda” de barbati, dar asta e alta poveste …

Am parasit Slovacia si am intrat apoi in Cehia.

Daca ți se pare interesant, un share ajută mereu. Mulțumesc.
dojo
dojo

Fost om de radio, transformata in karatista si apoi web designer. Am o firmă de online marketing si mi-am redeschis un webmaster forum.

Articles: 1761

5 Comments

  1. Nu, erau niste nuante pale, foarte OK. Chiar aratau excelent. Fata de un gri murdar, mi se pare o idee mai buna ..

    Vin si pozele cat de curand .. sa recuperez sim-urile de la cele 2 aparate 🙂

  2. Imi imaginez cum aratau blocurile alea vopsite in roz si oranj:)
    WC-ul ala chiar te-a impresionat de i-ai facut si poza…si ai dreptate, cine gaseste la noi un asemenea WC?

  3. UAU!! Chiar e impresionant…foarte frumos. Daca se puneau si la noi asa in 2-3 zile nu mai erau:)).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.