Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Coltul de nefumatori NU trebuie sa aiba fumatori

Asta este logica mea de bibilica, sprijinindu-se pe nu’s ce lege data acu’ ceva timp. Adica este clar: ai un birt si 2 locatii: pentru fumatori si pentru nefumatori. Atunci ce naiba cauta fumatorii pufaind ca la Apocalipsa in coltul nefumatorilor?

Am fost azi in Complexul Studentesc la Dali (parca asa se numeste cafeneaua infecta in cauza). Trec peste mutra sictirita a ospataritei, probabil neimpresionata de faptul ca facem si noi o comanda, si ajung la problema in cauza: fumatori in exercitiul functiunii, desi pe intrarea in spatiu in cauza scrie mare si de calculator: Sector nefumatori.

Culmea este ca eram in partea “fumatorilor” desi nici eu nici clienta nu pipam, dar nu aveam loc la nefumatori. De ce? Pentru ca niste studenti analfabeti (banuiesc ca nu stiu sa citeasca mesajul ala de pe usa, sau poate au probleme cu vederea, de la atata invatat) stateau acolo si fumau de parca era ultima lor zi pe lumea asta.

Acum pe cine sa trimiti intr-o “vizita de lucru” pentru a le aminti domnilor de acolo ca unde e de nefumatori nu se fumeaza? As simple as that.

Daca ți se pare interesant, un share ajută mereu. Mulțumesc.
dojo
dojo

Fost om de radio, transformata in karatista si apoi web designer. Am o firmă de online marketing si mi-am redeschis un webmaster forum.

Articles: 1761

3 Comments

  1. Am observat si eu figura facute de ospatarite. Cat despre nefumatori nu pot sa zic nimic, am consumat numai pe terasa, nici macar nu am vazut afisul. Oricum se intampla super des faze din astea.

  2. da… este o problema generala, nu doar la dali se intampla…
    Eu sunt fumatoare si mi s-a intamplat de multe ori sa merg intr-un bar si sa mi se spuna: “nu mai avem locuri la fumatori, dar poti fuma si (adica la asa-zisii )”…
    Sau in deja celebrul bar Bierhaus, unde locul de nefumatori este “la inaltime”, acolo unde tot fumul de jos, de la fumatori, iti gadila cu grija narile…

  3. ups, acum vad o greseala la comment. ma scuzati 🙂
    am ratat 2 cuvinte: acolo era: “dar poti fuma si ‘dincolo’ (adica la asa-zisii ‘nefumatori’)”…

    scuzati-ma din nou pentru greseala…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.