Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Timisoara – Berlin II

Va povesteam in articolul anterior despre primele ore ale calatoriei noastre spre Berlin, pentru a prinde targul Numismata.

Am parasit Slovacia pe o ploaie serioasa. Era deja frig si ploua .. nu pot spune mocaneste, pentru ca stropii erau destul de mari si de insistenti.

Am oprit la granita cu Cehia si ceea ce trebuia sa fie o formalitate s-a transformat in nervi. Am predat buletinele vamesilor si am fost intrebati in germana, daca avem vigneta. Nu, de unde sa avem asa ceva? Ni s-a spus pe un ton mai taios ca trebuia sa cumparam inca din Slovacia. Culmea este ca nu am vazut niciunul vreun indicator de vigneta. Avem pe masina tot felul de “lipiciuni” de genul asta, din Ungaria, Austria, Germania .. pana si celebra noastra rovigneta.

Desi li s-a explicat domnilor in cauza ca NU am vazut niciun indicator in engleza, ca in limba lor pot sa scrie ce vor, ca tot nu intelegem, am primit o mica amenda si s-a cumparat si vigneta in cauza tot de acolo. Dupa cate am inteles, ne-am “lipit” de 1000 de coroane, ceea ce nu e atat de dur (am cumparat eu o prajitura la o berarie cu 100 de coroane si Cola-ul meu a fost vreo 40) .. nu pot spune ca ne-au saracit, dar nici placut impresionati nu am fost.

Ne-am luat talpasita destul de furiosi, deja convinsi ca minunea asta de tara, Cehia, totally sucks.

Well .. nu ..

Am ajuns si noi in cele din urma spre mandra lor capitala. Ploaia ne-a insotit pe strazi, in timp ce incercam disperati sa gasim un loc de parcare si sa setam navy-system-ul ..

Dupa cum vedeti in imagine .. era o vreme de sa nu iesi din casa (masina). Am hotarat ca ne fataim un pic pe acolo si il lasam incolo de oras.

Aveam sa ne schimbam opinia curand. Ceea ce s-a dorit o sedere de 1-2 ore (cat sa vedem ceva si sa mancam) s-a transformat intr-o plimbare pana la 1 noaptea.

Daca ți se pare interesant, un share ajută mereu. Mulțumesc.
dojo
dojo

Fost om de radio, transformata in karatista si apoi web designer. Am o firmă de online marketing si mi-am redeschis un webmaster forum.

Articles: 1761

One comment

  1. Superbe pozele. Pun plural că le văzui şi pe cele de mai sus. Vreau şi eu acolo, chiar şi aşa pe ploaie 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.