Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Ufff

Zau daca gasesc alt cuvant ..

M-am culcat azi noapte la 4. Pana acum era 1, 2 .. de cateva zile 3 noaptea si uite ca ieri dereglarea mea de somn s-a dus inca un pas spre nebunie. Adorm tarziu, dorm ca si “moarta”, nu simt nici cutremur, nu aud furtuni, abia ma trezesc la 12 la pranz si parca sunt lovita in cap de fiecare data. Surmenaj, clar, cand oare incep si eu sa ma gandesc ca nu mai am 15 ani?

Ok .. va povesteam deci ca la 4 dimineata am pus si eu geana pe geana. La 7 si ceva am fost insa trezita: bunica mea nu se simtea deloc bine si, cum este cardiaca (6 infarcturi, da, stiu, pare neverosimil, sunt infarcturi .. pot arata “docomentele” medicale) si deja destul de in varsta, ne-am aruncat pe masina.

Undeva pe la 8 am ajuns la Spitalul Militar (bunicul a fost ofiter, ai mei acolo merg) si a intrat imediat la urgente. Partea OK este ca a inceput sa se linisteasca si starea i s-a ameliorat. Un moment insa neplacut a fost pe la 9 cred cand era eu sa cad din picioare .. am simtit ca amtesc si parca ma sufoc, asa ca m-am asezat pe un pat alaturat, incercand sa imi ascund starea de rau (culoarea galbena din obraji nu prea se schimba) si sa nu o alarmez. Asta mai lipsea. Mi-am revenit in 3-5 minute si am reusit sa ma ocup de ea.

Am stat in spital pana la 13 si apoi am plecat acasa. Am tinut taxi-ul “arvunit” pentru a ma arunca si pe mine la job. Nu este departe, dar chiar nu sunt in stare de vitejii. La 3 am mancat si eu prima data astazi, dupa ce ieri am apucat sa mananc niste lapte cu cereale dimineata si o merdenea dupa-amiaza. Si nu, chiar nu trebuie sa tin cura de slabire.

Acum ma pregatesc sa intru in munca si la 8 am intalnire cu alti bloggeri din Timisoara. Prima noastra intalnire. Sunt atat de obosita incat abia vad ce tastez, dar mi-ar parea rau sa pierd ocazia; asa ca, mort-viu blogger-ul ce se respecta va fi acolo.

Daca ți se pare interesant, un share ajută mereu. Mulțumesc.
dojo
dojo

Fost om de radio, transformata in karatista si apoi web designer. Am o firmă de online marketing si mi-am redeschis un webmaster forum.

Articles: 1761

One comment

  1. Mda…cam asa o ard si eu din pacate… Dar asta e bioritmul meu si pace. Culcat la 4, trezit la 12, trezit de foarte multe ori intre 9 si 12 din cauza bunicii mele care trebuie neaparat sa isi gaseasca de lucru in camera mea fara sa ii pese ca dorm, mancat ceva cu chiu cu vai pe la 4-5 dupa-amiaza, (uneori uit de tot sa mananc) 😐

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.