Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Hai sa ne tocmim

Tot din seria “what pisses me off today”, mai exact din totdeauna.

Nu sunt buna la tocmit, nu suport chestia asta, ma isterizez aproape cand altii incearca sa imi smulga “discounturi”. Sunt genul de om care intreaba care este pretul si plateste. In viata mea nu am spus “auzi, dar daca iau 2 bucati, imi dai mai ieftin?”.

Mereu asta pentru mine echivaleaza cu un fel de “cersetorie”. Daca am bani cumpar, daca nu, am plecat. Platesc pretul integral, nu cer reduceri, nu le caut.

Si iata insa ca mereu altii cred ca sunt dispusa la reduceri numai pentru ca lor le place la piata, le place sa se targuiasca si au asa o placere perversa ca vezi doamne ti-au smuls niste bani prin asta. Mi se cer discounturi la servicii de web design si normal ca incep sa imi iasa aburi pe urechi. Este un serviciu, nu sunt cartofi in piata. Asta e pretul meu, nu iti place, altul la rand, ca oricum sunt destui care sa plateasca.

Am primit recent un mail in ceea ce priveste reclama pe invatam.net, un forum in ascensiune si cu un trafic destul de bunisor. Pretul urias pe care il cer eu este 20 lei/luna. In mail mi se cerea sa ofer la 10 lei si sa facem contract pe 6 luni sau un an. Nu stiam ce sa fac: sa sparg monitorul sau sa injur? Daca ala este pretul afisat, ce mama naibii ne mai tocmim? De ce m-am chinuit (vorba vine) sa fac bannerasul ala, daca tot lumea vrea servicii pe preturile lor?

Normal ca la mai multe campanii sau mai multe luni mai ofer si eu discount. Nu sunt chiar atat de “intepenita”, dar asta vine din partea mea, cand simt ca ar fi o idee buna. Sa vii insa la mine cu propuneri din astea chiar ma calca pe bocanci.

Nu am inteles niciodata placerea asta pentru tocmit, poate sunt eu o ciudata ..

Daca ți se pare interesant, un share ajută mereu. Mulțumesc.
dojo
dojo

Fost om de radio, transformata in karatista si apoi web designer. Am o firmă de online marketing si mi-am redeschis un webmaster forum.

Articles: 1761

9 Comments

  1. Sa stii ca ai dreptate. Oricum intentionez sa cresc pretul (stiu ca este ieftin). Am declansat “nevoia” prin faptul ca am scos la “mezat” locatiile, acum va fi momentul sa monetizam mai bine tarasenia.

    Oricat ai idei de genul asta, sa stii ca sunt atenta. Aici am mari probleme: in a scoate bani din ce exista …

  2. 1. Nu stii sa negociezi: eu maream pretul la 30 lei/luna. De ce?
    -in ianuarie ai avut 53.000 de pagini incarcate
    -in februarie vei avea 96.000 de pagini.

    Tipul daca observa chestia asta, iti platea pe 1 an in avans si facea si contract. Banuiesc ca nu avea decat de castigat.

    Asta e situatia , nu prea stii sa-ti vinzi marfa!

  3. Totusi ar trebui sa stabilesti un regulament clar cu hostingul si domeniile oferite pentru postari. Indiferent ce vei stabili, eu ma voi supune regulamentului.
    Si inca o chestie: se pot rascumpara domeniile oferite gratuit la un moment dat, si sa am acces la administrare domeniu si sa simt ca imi apartine? Pot plati prin plata numerar in cont bancar, peste o luna posibil prin card sau paypal.
    Fiindca cu atatea schimbari de regulament, nu stiu ce va fi la anu pe vremea asta.

  4. Aurel, nu e mai normal sa discutam smecheria asta in comunitatea in cauza? 🙂

    Nu vad de ce simti ca nu e domeniul tau? Este pe numele tau, la orice ora imi poti trimite mail sa iti schimb NS-urile, daca doresti sa treci la alt host. Niciodata la host nu administrezi tu, decat daca iti faci cont direct pe enom, godaddy sau altele in genul asta, platesti domeniile pe paypal sau card si le inregistrezi personal.

    Daca doresti sa il iei, inscrie-te in Godaddy, plateste 7 dolari transferul de domeniu de la mine la tine si eu iti dau codul de inregistrare.

    Zau ca ma uimiti uneori .. am 20 de domenii care nu sunt pe numele meu si asta de ani de zile. Inca nu mi le-am transferat de la mxhost, dupa ce am intrat si eu pe godaddy si uite ca nu mai patesc nimic 😀

    Deci, daca doresti domeniul pe numele tau si sa te joci tu cu namesevere si setari (nu e greu oricum), fa cont de paypal sau un card (nu stiu ce accepta godaddy), pune bani pe cont, iti dau codul de inregistrare, le platesti lor 7 dolari la tranzactie si il administrezi tu. In acest moment este domeniul tau, doar ca altul il administreaza.

  5. Oh, da am auzit ..

    Mi-a zis al meu ca nu poti nici sa respiri linistit. Si ca se tocmesc aia in “jos” pentru ei (deci in avantajul tau) uneori, de te scot din minti, chiar daca vrei sa platesti pretul fix 😀

  6. Multi vad in negociere o modalitate de “gadilire” a orgoliului propriu. Tu ii zici un pret. El vrea mai putin. Ii lasi 10% si inchei contractul (bati palma). El pleaca satisfacut> “ce bun sunt. Am obtinut un 10$ mai putin”

  7. :)):)):)) Sa nu calci prin Africa sau prin tarile arabe. :)):)):)) Nu de alta, n-as vrea sa ne scrii un post deprimant de-a dreptul. :)):)):)) Cineva mi-a povestit cum a fost in Algeria, Maroc samd. :)):)):)) Nici la respectiva doamna nu-i place sa se tocmeasca. Noroc cu sotul dansei. :)):)):))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.