Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Ratatii se lauda cu realizarile altora

Iubi sta pe Travian mai nou si presteaza niste “farming” pe vecinii sai. Tocmai a primit un mesaj de la un loser care se lauda ca, daca iubi il mai ataca, va fi ras de pe fata serverului de niste prieteni “puternici”. Si asta mi-a amintit de vremea pe cand si eu stateam pe joc si mai aveam de lucru cu asemenea fatalai.

Se intampla si in viata de zi cu zi, pentru ca de multe ori chiar si modul in care jucam sau relationam cu altii in acest domeniu spune multe despre cum suntem de fapt. Si in realitate sunt limbrici care nu au facut nimic si, cand se simt amenintati sau pur si simplu doresc sa epateze, incearca sa iti explice cat de mare si de tare este mama, tata sau cine stie ce prieten.

Nu prea reusesc sa inteleg atitudinea asta, poate pentru ca sunt eu atat de increzuta si de patrunsa de importanta mea, incat sa nu accept cu usurinta superioritatea altuia. Si cand o simt ma derajeaza si incerc sa ma ridic peste.

Iubi deci a deranjat un fraier care nu este in stare sa isi apere bruma de resurse, care nu a citit tips and tricks despre Travian si care nu este in stare sa se descurce si singur. Care fuge repede la mamica sa planga, cand ii trozneste alt copil una peste bot. O singura data imi amintesc ca m-am dus plangand acasa, ca m-a pocnit un baietel din curte (am revenit la viata de zi cu zi, in caz ca v-am ametit deja de cap) si bunicul meu, fie iertat, mi-a zis ca data viitoare imi da el o scatoalca, sa invat sa mai planga ca o fetita. Si, desi eram fetita, am invatat ca, daca mi-o iau peste bot, e uneori mai bine sa dau cu reciproca. Am batut ceva baieti la viata mea de minora, dar e clar ca nu m-a mai calcat nimeni pe coada … poate uneori e bine sa fii mai “barbata” 😀

Daca ți se pare interesant, un share ajută mereu. Mulțumesc.
dojo
dojo

Fost om de radio, transformata in karatista si apoi web designer. Am o firmă de online marketing si mi-am redeschis un webmaster forum.

Articles: 1761

4 Comments

  1. Amenintarile imi repugna, indiferent de tipul lor. Mi-ar fi placut sa scrii ca dupa ce prietenul tau a fost amenintat cu stergerea contului, niste prieteni “puternici” de-ai tai sa stearga contul nesimtitului.

  2. In primul rand Travian dupa parerea mea e cea mai mare porcarie.Au fost to felul de jocuri online mult mai reusite si mai atractive( pentru mine a trecut vremea lor). Cat despre pustanul artagos 😀 e plin de ei mai nou si pe strada nu numai pe net.

  3. Legat de titlu – o gramada de tineri care primesc in brate afacerea familiei si apoi se lauda ca “uite ce am realizat, uite ce am ajuns sa conduc”…

  4. Hmm, nu mi s-a intamplat pana acuma sa fiu amenintat (am jucat numa pe .com). Injurat da, dar amenintat niciodata, ar fi fost si ciudat pentru ca in general stau putin timp in afara primilor 100. In schimb m-au secat multi mai mici ca mine pe care i-am lasat sa creasca. In general in prima luna imi place sa scot numai jucatorii mai experimentati de langa mine care pot emite pretentii la oaze etc si care sunt mai greu de batut mai incolo, mai ales ca pot deveni colegi de alianta. In schiumb noobii de langa pe care ii las sa se dezvolte ca sa am ce cuceri in 3-4 luni se ataseaza de jerpelitele lor de 3-4 sate si desi cred ca in sinea lor le e clar ca un cont cu 14 sate nu poate fi batut de un cont cu 4 sau chiar de o alianta de ferme asta nu-i impiedica sa se agate de cont si sa ma spameze asa cu cate doua rugaminti pe saptamana. Stiu ca postul e vechi dar acum ma ocup de un roman cu titluri dragute la sate, fikatu umed etc pe s9 de care imi pare moderat rau (adica as fi preferat sa nu scot un roman chiar daca e din alianta inamica dar na e sg mai mare si mai apropiat) si am dat un google dupa travianiatori romani si am dat peste dojo).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.