Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

De maine voi fi si mai cuminte …

Inca de cand am cumparat corsica mamii, mi-am planificat sa o si folosesc ca un mic panou publicitar. Adicatele sa pun si eu ca tot omu’ un nr. de telefon, un mail si 3 cuvinte despre ce presteaza firma personala. Maine este ziua cea mare. Azi am pregatit deja machetele, le-am dus la Frankar si maine la 11 corsica mea va deveni dintr-o anonima, o celebritate.

Asta inseamna ca trebuie sa fiu SI MAI cuminte decat pana acum in trafic. Pentru ca nu voi fi numai proasta aia cu numere de vita (BOV) ci si proasta aia de la firma nu’s care. Si imi dau singura cu stangul in dreptul asa. Observ ca sunt multi pe masini de firma care circula ca niste cretini, pentru ca nu e masina lor si inca nu le-a dat ala de sus neuroni suficienti sa realizeze ce imagine proasta ofera firmei. Pana acum cei mai nesimtiti s-au dovedit cei de la Fan Courier, care detin deci pozitia de lider, din experienta mea cu ei.

Faptul ca sunt la inceput cu condusul inseamna ca fac si tampenii. Au fost pana acum cateva ocazii in care nu am fost atinsa din simplul motiv ca celalalt a fost de bun simt si mi-a iertat stangacia. Am avut si eu cateva ocazii de genul asta, in care sa am eu grija de altii, dar partea proasta este ca uneori ma infurii si asta nu trebuie sa se mai intample. Adica este de prost gust sa injur omul, chiar daca pana la urma am dreptate… am reusit in ultima perioada sa ma mai abtin, ceea ce e OK. Nu se aude (ca sunt geamurile inchise), dar se vede ca dau marunt din buze.

O alta chestie pe care trebuie sa o am in atentie este sa incerc sa fiu si mai “nice” decat pana acum. De la acordat prioritate pietonilor (al de sus mi-e martor ca incerc sa ii las sa treaca de cate ori am ocazia), la oferit sansa de a se incadra unora care altfel ar astepta minute bune etc. Chestii “civilizate” care ma bucura cand mi se intampla si mie.

Stiu ca pentru unii asta suna destul de stupid, dar chiar sunt constienta ca prostiile pe care le-as face sau dovada de nesimtire (ca mai am si asa ceva) ar putea avea urmari mai proaste. Chiar nu mi-as dori ca un alt blogger de pilda sa ma treaca pe mine in topul celor mai nesimtiti sau sa ma trezesc cu un client care imi spune “ah, dumneata era sa dai peste mine pe trecere, ca nu iti pasa ca sunt si eu pe acolo”. Aferim 😀

Daca ți se pare interesant, un share ajută mereu. Mulțumesc.
dojo
dojo

Fost om de radio, transformata in karatista si apoi web designer. Am o firmă de online marketing si mi-am redeschis un webmaster forum.

Articles: 1761

2 Comments

  1. să înţeleg că nu-ţi mai ajung proiectele, sau de ce naiba te apuci să-ţi pătezi maşina personală cu reclama la firmă .. ?

    🙂

  2. Pai ajung, no problem about that. dar daca tot avem o masinuta frumoasa, de ce sa nu faca si ea reclama. A iesit superb oricum, mi-era teama ca imi bat joc de masina, dar e super discret scrisul si pana acum toti sunt incantati de cum arata. Tinand cont ca si masina si firma sunt personale, merge treaba cu “patatul” 😀

    Tre’ sa pun niste poze cu masinuta .. chiar arata bine ..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.